Jeg skulle på ferie til Playa del Ingles ei uke og ønsket å kombinere dette med å ta Open Wather kurset. Jeg søkte på Google etter mulige dykkersenter og fant Leagues Ahead Diving som det mest attraktive tilbudet.
Jeg ble veldig positivt overasket da jeg møtte Sophie, James og Kevin, tre veldig hyggelige instruktører som gjør alt for at vi studenter skal lære det vi trenger som anbefalt av PADI.
Opplæringen er delt opp i passelige deler teori og praksis og passer de aller fleste.
Stemningen under kurset var avslappet og fokusert på det som er viktig. Du kan være helt trygg på at du lærer alt du trenger for å bli en trygg dykker.
Det er meget god kommunikasjon både før og etter kurset. Sophie svarer raskt på henvendelser per epost. Etter en uke kom kursbeviset fra PADI.
Du vil garantert føle deg godt ivaretatt under hele kurset og James er en god sjåfør som fører deg trygt og sikkert fra hotellet til dykke stedene.
Jeg anbefaler på det sterkeste å kontakte Leagues Ahead Diving hvis du skal ta kurs på Gran Canaria