Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Help topp”
Anmeldelse av Tapas Bar Capaco

Tapas Bar Capaco
Vurdert som nr. 28 av 333 Restauranter i Playa del Ingles
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 0 - USD 26
Kjøkken: Spansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 17. januar 2019

Veldig bra. Har allerede reservert bord til neste gang vi kommer tilbake.
God mat, hyggelig betjening og god vin. Blir ikke bedre på den holmen
Anbefales

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, joneinark
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (477)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 477 anmeldelser

Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Hva er det folk ser på denne plassen? Ser høy score på tripavisor men skjønner ikke hvorfor. Det er helt forferdelig mat her,tapas av typen tomatskiver av billigste kvalitet med billigost og litt tørka krydder på. Observerte at nabobordet fikk kokte poteter med tubeost klemt oppå som en piruett. Dette er ikke kokkekunst! Tror jeg kunne laget dette med hermetikkbokser kjøpt på en bensinstasjon.

Dato for besøk: november 2018
3  Takk, Håvard Strøm E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Selve plassen og atmosfæren var koselig. Problemet er alt annet. Maten var enkel og simpel, av halvfabrikat, servitøren var hyggelig men hadde det altfor travelt. Betalte 65 € for 2 personer, vi ble hverken mette eller imponert. Forstår ikke hvorfor denne plassen ikke får dårligere anmeldelser, den er ikke en plass man får valuta for pengene eller får en god matopplevelse. Velg en annen plass hvis du setter pris på god mat.

Dato for besøk: november 2018
Takk, MarenR-80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Alt vi fikk var meget godt. Eneste minus var at champignonen kom dynket i bacon uten at det sto i menyen så den smakte jeg ikke på da jeg ikke spiser svin. Hyggelig sted med sjel. Få bord så blir fort fullt.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Tralalei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Vi var der da vi så omtalen i Ving sin kartfolder. Vi bestilte div tapas. Det var bare 6 mennesker der fordelt på 3 bord inkl oss. Vi bestilte blå kjedmpereker med bacon i tillegg til flere rette bla dadler i bacon. Ved nabobordet satt 2 tyske damer. De fikk kjempereker og den ene spiste en mens den andre tok en og studerte den for så å la den tilbake på fatet. De snakket med kelneren og han tok fatet tilbake. Straks etter kom han med samme fatet til oss med fem mot normalt 6 reker. Vi så at dette ville vi ikke ha og han tok det tilbake uten å sette d på regningen. De andre rettene var gode men kjøkkenets handling gjør dessverre at vi ikke går dit ìgjen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Tor-Erik S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Tapas Bar Capaco, så også på

Playa del Ingles, Maspalomas
 
Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas
 

Har du vært i Tapas Bar Capaco? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.