Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott restaurant ”
Anmeldelse av El Poncho

El Poncho
Vurdert som nr. 34 av 334 Restauranter i Playa del Ingles
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 54
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Flott restaurant med god mat og fantastisk servitør. Et minus var at vi ikke fikk vinen vi bestilte men det kom på regningen likevell. Forutenom dette var oppholdet bra.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Roam367765
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (708)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 708 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Nydelig mat og hyggelig betjening.
Husets vin passet ypperlig til maten. Rolig og avslappet atmosfære

Dato for besøk: november 2018
Takk, tor b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Lokalene var veldig fine. De ansatte var veldig serviceinnstilte, og vi manglet aldri noe. Maten bar det beste vi har fått servert her på gran Canaria. Desserten (jordbær pannacotta) var også helt fantastisk! Dette er absolutt et sted man må dra innom når man er på øya!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Christine R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juni 2018 via mobile enheter

Reiste med en familie med både barn,tenåringer og eldre, og på denne resturanten fikk alle noe de likte. God barnemeny og svært godt tilberedt mat til alle sammen. God service fra servitørene og generelt god stemning i lokalet. Dyrt men man får det man betaler for.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, elizabethgjerstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. april 2018 via mobile enheter

Jeg hadde spist på redturanten en gang i 2015, og mente å huske den som veldig bra. Og den levde opp til minnene. Fantastisk god biff, Okay sauser, fantastisk saus og fantastisk vin. Kelneren vi fikk snakket veldig lite engelsk, og forsto desto mindre. Litt dumt når jeg spør om det er laktose i sausene, og han ikke klarer å gi meg noe svar når jeg er allergisk så er det dumt. Men jeg fikk snakket med en annen servitør som snakket mer engelsk, og fikk fantstisk service. Veldig fornøyd.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, Siri B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på El Poncho, så også på

 
Maspalomas, Gran Canaria
Playa del Ingles, Maspalomas
 

Har du vært i El Poncho? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.