“Nydelig mat. Kjempe hyggelig servitør 😄”

Hard Rock Cafe Gran Canaria
Vurdert som nr. 230 av 302 Restauranter i Playa del Ingles
Anmeldt 9. mars 2024

Var innom her på en spontan tur for en middag. Kjempe god mat og kjempe god betjening. :-) så at forrige anmeldelse var fra en i Norge at denne var dårlig. Men har ikke noe negativt og si her. Så vedkommende må selv ha hatt en dårlig dag. Stedet kan anbefales 🌠🌠🌠🌠🌠 uten tvil 😃😃

Dato for besøk: mars 2024
    • Atmosfære
Takk, Kire B
Hard Rock Cafe Gran Canaria, Marketing på Hard Rock Cafe Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2024

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen, Kireb! Det er flott å høre at du likte maten og servicen vår. Vi setter pris på din anbefaling og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning. Håper du får en fantastisk dag videre! 😊🍔🎸

Anmeldt 1. mars 2024 via mobile enheter

Forferdelig dårlig opplevelse. Den dårligste opplevelsen min i gran canaria på mangen år. Smakløs og kjempedyr hamburger og pasta! Anbefaler ingen norske å gå her, absolutt ikke noe norsk standard.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Andreas Dahl V
Hard Rock Cafe Gran Canaria, Marketing på Hard Rock Cafe Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2024

Kjære Andreas DaHL,

Takk for at du delte din opplevelse med oss på Hard Rock Café Gran Canaria. Vi beklager oppriktig at besøket ditt ikke møtte forventningene dine.

Det er beklagelig å høre at maten ikke levde opp til forventningene dine og at du fant prisene høye. Vi forstår viktigheten av å tilby høy kvalitet og rimelige priser, og vi beklager hvis vi ikke levde opp til dette under ditt besøk.

Din tilbakemelding er svært verdifull for oss, og vi vil ta den med oss videre for å forbedre vår service og kvalitet på maten.

Vi håper at du vil gi oss en ny sjanse i fremtiden til å vise deg den eksepsjonelle opplevelsen som vi streber etter å tilby alle våre gjester.

Med vennlig hilsen,

Anmeldt 30. desember 2023 via mobile enheter

Dette var kanskje den verste restaurantopplevelsen vi har hatt. Service, ventetid, røyklukten og maten.
Det var en spesiell stemning når vi kom inn, servitørene var sure, gjestene klaget, og en familie gikk derifra før de hadde fått maten sin.. Vi satte oss ned, og ingen så ut til å bry seg om at vi satt der, fikk bestille tilslutt, men det tok tid! Vi fikk hovedretten 1 time og 45 min, etter at vi var kommet inn i restauranten, og maten… Hva skal jeg si! Faitaen, kyllingen var rå, og biffen gikk ikke an å tygge. Spareribs som vi bestilte var den verste vi har smakt, Chicken Tenders, med tørr kylling, hamburger, helt smakløs! Det var mitt første besøk på Hard Rock Cafe, men familien har vært der flere ganger i ulike land, men det blir ivertfall mitt siste besøk. Helt krise! Det finnes mange bra restauranter på Gran Canaria, så unngå denne!

Dato for besøk: desember 2023
1  Takk, Henriette B
Hard Rock Cafe Gran Canaria, Marketing på Hard Rock Cafe Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. desember 2023

Kjære Henriete,

Vi beklager dypt den svært skuffende opplevelsen du hadde ved Hard Rock Gran Canaria. Det er hjerteskjærende å høre om utfordringene med service, ventetid, atmosfære, og spesielt matkvaliteten. Vi beklager oppriktig for alle disse negative aspektene av ditt besøk.

Din tilbakemelding er av største viktighet for oss, og vi vil nøye gjennomgå alle de påpekte punktene med vårt team for å foreta nødvendige forbedringer.

Vi forstår hvor viktig matopplevelsen er, og det er beklagelig at vi ikke levde opp til forventningene dine. Hvis du ønsker å diskutere detaljer ytterligere eller gi oss muligheten til å gjøre opp for oss på noen måte, vennligst kontakt oss direkte.

Vi setter pris på at du delte din erfaring, selv om den dessverre var negativ. Vi håper å ha en mulighet til å gjenopprette tilliten din ved en fremtidig anledning.

Vennlig hilsen, Hard Rock Cafe Gran Canaria

Anmeldt 23. desember 2023 via mobile enheter

Litt spartansk innredning
Fin betjening, Andres var vår kelner
Helt supert etter en tur på stranden
Perfekt beliggenhet
Anbefales så absolutt

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Ann-Kristin S
Hard Rock Cafe Gran Canaria, Marketing på Hard Rock Cafe Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. desember 2023

Kjære Ann Kristin S,

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse hos oss. Vi setter pris på tilbakemeldingen din.

Det er flott å høre at du satte pris på den vennlige servicen fra Andres og at beliggenheten passet perfekt etter en dag på stranden. Vi noterer også din kommentar angående innredningen, og vi tar alle tilbakemeldinger til hjerte for å forbedre vårt tilbud.

Vi håper å få gleden av å ønske deg velkommen tilbake snart for enda en positiv opplevelse hos oss.

Vennlig hilsen,

Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

Gledet oss til å prøve nok en Hard Rock Cafe, men dette var skuff. Maten var kjedelig og smakløs, servitørene gikk for det meste rundt og tullet. Det virket ikke som de snakket sammen da to forskjellige kom å sa de var vår servitør for dagen og ville ta vår bestilling. Etter det følte vi oss glemt.Virket som om det var noen av høyere rang der ( to damer) men de og gikk bare rundt og fniste og tullet med servitørene ute i restauranten. Skulle kjøpe en suvenir fra butikken, men der var så dårlig utvalg på str og lite service at gubben bare gikk uten å kjøpe noe. Her er mye å lære opp mot andre Hard Rock Cafe rundt om i verden.

Dato for besøk: august 2022
Takk, HanneH253
Hard Rock Cafe Gran Canaria, Marketing på Hard Rock Cafe Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2022

Dear Hanne,
We are terribly sorry that you had a negative experience in our restaurant. We take these situations extremely serious, your information is fundamental to improve our standards of services and provide every guest with a top notch hard rock experience. We hope you could give us another chance to change your mind.
Kind regards,

Reisende som så på Hard Rock Cafe Gran Canaria, så også på

Playa del Ingles, Maspalomas

Har du vært i Hard Rock Cafe Gran Canaria? Del dine erfaringer!