“Kan anbefale på det sterkeste”
Anmeldelse av Dreams Restaurant Bar

Dreams Restaurant Bar
Vurdert som nr. 7 av 303 Restauranter i Playa del Ingles
Anmeldt 16. november 2023 via mobile enheter

Det var super god mat og drikke, og veldig hyggelig personell. Som en innbakt norsk - sveitser må jeg si at det smakte bedre enn i Sveits. Anbefales.

Dato for besøk: november 2023
1  Takk, AnnB2228

Anmeldt 25. oktober 2023 via mobile enheter

Uprofesjonell servitør.
Vi feiret bursdagen til min venninne. Jeg bestilte Campagne og en Aperolsptitz. Da servitøren kom med drinkene ba hun om å bestille mat med en gang fordi det skulle komme så mange gjester. Vi protesterte og sa at vi ville nyte drinken og deretter bestille mat og vin. Lokalet var så og si tomt. Men servitøren oppførte seg som om vi trengte øyeblikkelig hjelp. Heldigvis var det en annen servitør som hjalp oss. Hun hadde jobbet i Bergen og var både søt og profesjonell.
Maten vi bestilte var kjempegod. På grunn av den uprofesjonelle servitøren bestilte vi ikke dessert. Vi følte oss ikke velkommen.
Sørgelig at en restaurant som serverer mat i stjerneklassen ikke sørger for profesjonell bemanning.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Odyssey06045883908
Anmeldt 6. februar 2023

Koselig liten restaurant, med veldig hyggelig betjening. Var her to ganger denne uka. En spiste Cordon Bleu og Vienna Schnitzel som begge var tilbredt glutenfrie. Veldig godt. Den andre spiste Filet Mignon med peppersaus begge gangene. Den var perfekt tilbredt. Anbefaler også Røsti potet til. Den hjemmelagde isen var også helt nydelig. Kommer tilbake hit.

Dato for besøk: januar 2023
5  Takk, Hans P
Anmeldt 11. mai 2022 via mobile enheter

De ansatte møter deg i døra med et hyggelig smil og du føler deg veldig velkommen. Meny med egne spesialiteter fra Sveits. Veldig god mat med en «hjemmelaget» følelse. Anbefaler gjerne et besøk, men husk å reservere bord på forhånd. Vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: mai 2022
2  Takk, Anne S
Anmeldt 26. mars 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat og betjening👍 Anbefales på det varmeste , god stemning😊 Sveitsiskmat varr absolutt noe som falt i smak hos oss alle.

Dato for besøk: mars 2022
2  Takk, inosa

Reisende som så på Dreams Restaurant Bar, så også på

Playa del Ingles, Maspalomas

Har du vært i Dreams Restaurant Bar? Del dine erfaringer!