Vi (et ektepar rundt 70) hadde bestilt reisen gjennom Startour. Der var ingen valgmuligheter mht rom - kun dobbeltrom m/halvpensjon. Beliggenheten er veldig bra. Alle rom vender ut mot trafikkerte gater, men der var likevel ikke noe støy. Passe avstand til strandpromenaden - ca. 20 min. i vanlig gange. Vi kunne også bruke gratis buss til/fra stranden flere ganger pr. dag. På Startour sin hjemmeside står det 4 stjerner, men på selve hotellet står det 3. Vår oppfatning er at det ligger nærmere 4 enn 3. Rommet var ganske stort, badet hadde godt lys - noe som ofte er et problem - og der var både dusj og badekar. Rikelig med garderobeplass. Gode senger. Der var også et lite kjøleskap på rommet. Et stort pluss! Rengjøring og håndkleskift hver dag - ikke 5 dager pr. uke som annonsert. Hotellet har et koselig atrium der vi kunne sitte ute og spise både frokost og middag. Veldig bra! Hotellet har også et courtesy rom der man kan dusje og skifte klær ved sen avreise fra hotellet. Det eneste minuset var internettforbindelsen. Man kunne bruke gratis WiFi inntil 90 min. (sammenhengende) pr. dag i resepsjonsområdet, men dette gikk utrolig tregt. Det gikk greit å sende mail fra iPad, men avislesing var til tider en prøvelse. Men da var det bare å tenke på at vi var på ferie for å slappe av - ikke primært lese aviser. Vi kommer gjerne tilbake til dette hotellet. Her var det stille og fredelig - ingen skrikende unger rundt bassenget.