Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Terje Bådin S
Larvik, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 3. nov. 2023
Dato for oppholdet: oktober 2023
Romtips: Også svært bra tilpasset handicappede og rullestoler.
Reisetype: Reiste alene
    kr 2 969
1.8 km fra Servatur Don Miguel Adults Only
Se flere hoteller i Playa del Ingles
Anmeldt 26. januar 2023

Veldig fornøyd med oppholdet, veldig gode senger, hyggelig vaskepersonell, og veldig god frokost.

Vi var heldig med rommet våres som vi fikk mot bassengområdet.
Ligger ganske sentralt med nærhet til alt.

Kommer til å anbefale dette videre.
Takk for oss

Dato for oppholdet: januar 2023
  • Reisetype: Reiste som et par
Takk, MonicaK1268
SERVATUR DON MIGUEL, Guest Services / Front Office på Servatur Don Miguel Adults Only, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2023

Kjære Monica,
Takk for at du tok deg tid til å skrive så positive ting om hotellet vårt.
Vi håper at vi får muligheten til å være vert for deg igjen.
Jeg ønsker deg en fin og solrik dag.

Med vennlig hilsen.
Servatur Don Miguel

Anmeldt 6. januar 2023 via mobile enheter

Kusina og jeg bodde her 1 uke i desember 12/januar 23. Vi var veldig fornøyd med hotellet, og kunne gjerne bodd der igjen. Rommet vårt var leeeengst unna resepsjonen, som var et lite minus.

Rom: stort rom med god seng, fantastisk pute og dyne. Aircondition fungerte bra. God rengjøring.

Frokost: var inkludert. Stor og innbydende buffet. Stort pluss for glutenfri avdeling med både muffins, brød, kjeks og baguetter. Bra utvalg av juice, kaffe, egg, bacon, pålegg, salat, yoghurt og brød. Veldig imponert!

Servicen i resepsjonen var så som så, men vi forholdt oss ikke så mye til de. Tok en evighet å få sjekket inn, dessverre.

Egen restaurant tilknyttet hotellet. Spiste kun lunsj der. Hadde glutenfrie sandwicher, veldig pluss! Men dessverre dårlig betjening. Tok en time fra vi satt oss til vi hadde betalt for en pommes frites og en glutenfri sandwich med pommes frites. Altfor dårlig når man skal ha noe enkel lunsj.

Dato for oppholdet: januar 2023
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Ailiskh
SERVATUR DON MIGUEL, Guest Services / Front Office på Servatur Don Miguel Adults Only, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2023

Dear Ailiskh,

Thank you for your time taken for writing this review.
We apologize if service was sometimes slow, and you had to wait to be served.
On the other hand, we want to thank you for your comments about our gluten-free products in our snack-bar and restaurant.

We wish to welcome you again at our hotel for your next holidays.

With kind regards,

Servatur Don Miguel

Anmeldt 10. november 2021

Positivt: frokost ok, renhold ok, sentralt,
Negativt: mye støy pga trafikk, hotellet er kun for voksne, men i fht musikken de spiller, så må de mene unge voksne. Kl 18 ca startes det opp med disco som varer til kl 23. For de litt eldre er dette støy. Kommer ikke til å velge dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: november 2021
Takk, Escape440014
SERVATUR DON MIGUEL, Guest Services / Front Office på Servatur Don Miguel Adults Only, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. desember 2021

Dear Mr/Mrs,

We feel sorry for not having achieved your expectations this time

Kind regards

Anmeldt 6. august 2019

Hotellet ligger i en rundkjøring så forvent trafikk støy om du ikke har rom inn mot bassenget. Håndkle mafiaen er tidlig ute her og snitt alderen på hotellet er pensjonist ++ så tidlig stille på kveldene noe som er ett pluss hvis du søker fred og ro. Bra utvalg på frokost og middags buffet, en del går igjen og ikke noe gastronomisk opplevelse men godt nok for en uke.
Ingen gjennomgående ventilasjon dessverre så åpent terrasse dør i 1 etg måtte til for å få luft om natten.
Reiste med Tui denne gangen men vil nok ikke velge dette hotellet igjen.

Romtips: Rom inn mot bassenget for å unngå støy fra trafikken
Dato for oppholdet: mars 2019
    • Renslighet
2  Takk, Geir T
Anmeldt 16. juni 2019

Dette hotellet passer bra for de som er opptatt av å bo sentralt. Jeg syntes det var en del trafikkstøy , både når jeg satt på balkongen og når jeg lå ved svømmebassenget. Rommet var ok, veldig god seng og madrass. Bra renhold. Vi hadde halvpensjon, frokost og middag. Veldig bra mat, men det blir jo en del kø og trengsel for å kunne forsyne seg. Mye støy i matsalen. Anbefaler å få bord i den lille spisesalen, mer fredelig. Veldig imøtekommende og trivelig personale, især i spisesalen. Mange homoseksuelle i området, så ikke reis hit hvis du helst vil slippe å se dem.

Dato for oppholdet: februar 2019
2  Takk, marit d