Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 20:00 - 01:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Delicious drinks

Vi oppsøker Bar Eiffel i Yumbo senteret hver gang vi er på Gran Canaria og opplever kvalitet og... les mer

Anmeldt 14. juni 2022
Steinar O
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Hyggelig og serviceinnstilt personal

Veldig hyggelig personale og gode drinker, fikk pledd på oss da det var små kjølig, også fikk vi... les mer

Anmeldt 16. februar 2022
Sofie D
via mobile enheter
Les alle 1 417 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gran Canaria
fra USD 39,25
Mer informasjon
fra USD 37,13
Mer informasjon
fra USD 66,77
Mer informasjon
fra USD 41,37
Mer informasjon
Anmeldelser (1 417)
Filtrer anmeldelser
1 417 resultater
Vurdering fra reisende
1 336
54
9
7
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 336
54
9
7
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 417 anmeldelser
Anmeldt 10. november 2020 via mobile enheter

Hver høst / vinter er vi noen uker i Playa Engles.
Godt klima og god mat er årsaken til det.
Flere ganger i uken er vi innom Bar Eiffel på Yumbo Center hvor vi får gode drinker, nydelig fransk rødvin og en hyggelig prat med et vennlig fransk par som har hatt baren i ca 10 år
Fredelig, romslig og avslappende med godt smittevern gir en trygg og behagelig atmosfære.
Kan anbefales hvis du ikke har behov for støyende musikk og store ungdomsgrupper rundt deg.
God utsikt til andre turister som kommer og går.
Nyt kvalitet og atmosfære.

Dato for opplevelse: november 2020
Takk, Steinar O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Eiffel Bar G, Propriétaire på Eiffel Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. november 2020
Google-oversetting

Dear Steinar,

Tusen takk!!!
Thank you so much for this great 5 stars review! And thank also for sharing 3 photos. Your words are very motivational and encourage us to move ahead and always aim high when providing the best service. We are pleased to hear that you were able to enjoy all of our difference : Friendly service, and Excellent drinks. It always brings us great pleasure to hear that we have given such a memorable experience to our guests who becomes friends like you, years after years and your opinion is very important to us. Thank you for mentioning that at Eiffel Bar we are respecting the rules for the Covid-19. (Hand sanitizer station at the front of the bar and inside the bar, 1.5 meters distance between the customers, no smoking on the Terrace, maximum group size of 10 people, masks in all public spaces, inside or outside, closing at 1am, last customers in by midnight). In Gran Canaria we don't have a lot of Covid cases and we want to stay safe. At the Eiffel Bar your ca choose with a wide choice of French Wines (by the Glass or Bottles) and as mentioned on your review At Eiffel Bar, you can chat with your friends with no loud music and no TV Screen with music videos or Football Match. Tha'ts also our difference!
Thank you so much for supporting our bar during you stay in Gran Canaria
Warm Regards,
Fabien and Olivier

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mars 2020

På Yumbo-senteret i Playa del Inglés er det en bar du bør besøke; Eiffel Bar.
Ønsker du en hyggelig, avslappende kveld enten for deg selv eller med venner, er dette stedet å sette seg ned. Alltid hyggelige Fabien og Olivier sørger for nydelig kaffe, kjempegode drinker (både med og uten alkohol) og ikke minst deilige franske viner. Uten sammenligning de beste vinene på noen bar på Yumbo-senteret, etter min mening.
Deilig er det også at på Eiffel spilles det ikke musikk. Her kan man faktisk snakke sammen uten å måtte rope til hverandre.
Vanligvis er det slik at alle barer, Caféer og restauranter spiller musikk, og hele tiden prøver å overdøve hverandre.
Eiffel Bar finner du i nederste etasje ved trappen på siden av Martel Restaurant som ligger i etasjen over.
Anbefales varmt!

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, peroslo5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Eiffel Bar G, Propriétaire på Eiffel Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mars 2020
Google-oversetting

Dear peroslo5,
Hello our friends for Norway! We would like to thank you for your kind and thoughtful review on Tripadvisor and the 5 Stars! Thank you also for the 2 photos you posted! One photo of you...and on of our bar (closed) during the Spanish Lockdown. As you know, because of the Covid-19 Virus, and the Spanish lockdown, all the bars, restaurants and hotels are closed in Spain. So the Eiffel Bar is temporality closed (minimum till April 12) and we will post a message on our Facebook Page (Eiffel Bar Gran Canaria) when we will have the right to reopen. During these hard times, great reviews like yours are refuelling our hearts. We greatly value your comments. We are delighted to know you enjoyed memorable evenings in our Bar. Our Coffee is one of the best Italian Coffee (Illy) and all of our wines have been scrupulously selected to offer you the best of the French wines at reasonable prices. Your are right, Our Bar is a quiet oasis in the "Yumbo Center". It is very important for us that you feel relaxed, in a quiet atmosphere, and that you can chat with your family and friends and enjoy our great cocktails., wines, coffees or premium liquors and spirits. No loud music, No TV Screen with football match or Musics Videos: That's the Eiffel Bar!.
Dear friends, we can't wait to see you back in Gran Canaria.
Again, thank you for the 5 stars! Stay Safe Home.
Warm regards
Fabien and Olivier

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2018

Oppdaget denne baren en av de første feriedagene på Playa. Veldig positiv opplevelse. Koselig sted, god atmosfære, gode drinker og et veldig hyggelig vertsskap. Oliver og Fabian har tar veldig godt vare på gjestene sine. Det ble mange turer hit i løpet av 4 ukers ferie. Mango daquiri og strawberry daquiri ble en av mine favoritter. Dette stedet anbefales på det varmeste.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Merete P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Eiffel Bar G, Propriétaire på Eiffel Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2018
Google-oversetting

Dear Merete,
Thank you for taking your time to share your review on Trip Advisor and for giving us 5*! We were ecstatic reading your wonderful comments about us and it is highly appreciated receiving such a lovely review.
We appreciate the feedback we can receive in order to continually improve on our service, drinks and warm welcome. We truly love what we do and it is always encouraging to get acknowledged by our clients. Our cocktail made with FRESH Fruits (often imitated but never duplicated!) are our best selling cocktails. Our Strawberry Daiquiri is made with 100 % Canarian Strawberries from Valsequillo (Gran Canaria) and our seasonal cocktail (The Mango Daiquiri) is made with the fresh Mangoes from our village. If you love Mangoes don't miss this great cocktail before the end of the season (Mid of November). And to make those cocktails, Olivier use only the original Cocktails Recipes and Branded alcohol.
If you plan to come back before the end of this year please note that the Eiffel Bar will be closed for Holidays from 25th November (our last night will be the Saturday 25th of November to the 20th of December). We will be back the 21 of December at 20h00 ready for Christmas and New Year's Eve!
We canot wait to see you at Eiffel Bar!
Kind Regards
Fabien and Olivier

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2017

Dette er Playa del Ingles beste Cocktail bar. Jeg må alltid besøke denne baren når jeg er i byen. Hyggelige eiere som tar godt vare på gjestene sine. Anbefaler sterkt et besøk her.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Skjetten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Eiffel Bar G, Propriétaire på Eiffel Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Skjetten,
Thank you for taking the time to write your great review and for sharin 3 pictures! As a Top Tripadvisor contributor, your very kind review is very important for us. "Kermit the frog" is very happy to be on Tripadvisor with his new friend from France (A Stork from Alsace in France) and we are happy to see a beautiful picture of our Mango Daiquiri (our Seasonal Cocktail made with Fresh Mangoes from our Beautiful Island). We are delighted to read that you found our Bar so impressive and for such a wonderful recommendation. Our guest reviews are very important to us as we strive to make every guest's visit relaxing and enjoyable. Since 2011 we have been here taking care of our clients and we offering a warm, friendly atmosphere to share a quality cocktail with your friends or your family.
We know that discerning travellers like yourself have a multitude of options when it comes to the Yumbo Center and and we are so glad that the Eiffel Bar is for you "The Best Cocktail Bar in Town". Thank you for such great 5 stars feedback.
We can't wait to see you again if you come back in Gran Canaria.
Best regards
Fabien and Olivier

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2017 via mobile enheter

Vi kom hit mange ganger i ferien. Drinkene var gode, det var godt utvalg. Men det beste var de som jobbet der. Vi pratet med de å hygget oss hver gang, oliver og fabian. Kan godt si at servicen ikke kunne bli bedre. Når du setter deg kommer han med menyer til alle og en skål med peanøtter og en med marshmallow, å når du har spist opp kommer han løpende med en til. Vi spurte en kveld om vi kunne få appelsin jucie i et martini glass og en skål med jordbær, det fikk vi å han husket det til alle gangene etter også. Det finnes et bra utvalg av alcohol frie drinker til de under 18 år.

Kort fantastisk bar, hyggelige servitør og bartender, gode drinker, må prøve iværtfall èn gang i ferien

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Rubenreiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Eiffel Bar G, Propriétaire på Eiffel Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2017
Google-oversetting

Dear TripIsLifeTripIsLove, (we love your name on Tripadvisor),

Thank you very much for taking the time to write this beautiful review during your holidays with your family in Gran Canaria on Tripadvisor. Of course we remember you ! It was the first time that we served a Orange juice in a Martini Glass :) and your daughter loved our Strawberries with whipped Cream! (and you and your husband the PornStar Martini)! You are right, we assure a warm welcome for the whole family at Eiffel Bar. And for the children (or for those who do not want to drink Alcohol), we have a cocktail menu with a choice of Alcohol Free Cocktails. (always served with "all you can Eat" Peanuts and Marschmallows!)
Only 1 month to wait for the the Mango season in Gran Canaria. We will have the pleasure to serve our famous Mango Daiquiri ,made with FRESH Canarian Mangoes, and our Special Non Alcoholic cocktail (made also with Fresh Mangoes). Our Bar is open every nights except on Friday night from 20h00 till 1h30. Thanks again for the 5 stars. We hope to see you this Winter in Gran Canaria
Best regards
Fabien and Olivier

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser