Proff utleie. Gode sykler. Hyggelig betjening. Absolutt verdt tiden og pengene. Må ha 100 tegn så... les mer
Alt fungerer som forventet fra bestilling, innsjekk, utlevering av tilpasset sykkel og utstyr. Det som gjør sykkelopplevelsen ekstremt bra er det som skjer ved innsjekk til selve sykkelturene og under turene med guidene. Har hatt gleden av å være med på tre turer. Word class guidingen fra Betty og Micky i Capuchino gruppen gjør at alle føler seg svært bra ivaretatt, samtidig som gruppene blir tilpasset den enkeltes ferdighetsnivå. Man stresser ikke deltakerne som blir ivaretatt individuelt i gruppen. Sikkerheten blir også svært godt ivaretatt. Anbefales på det varmeste.
Hadde en fin dag i fjellene nord for Playa del Ingles. Leide fire mountain bikes Cannondale. Syklene var nesten nye og girene var godt synkroniserte. Fantastiske stier og fjell med en voldsom utsikt. Dette var verdt hver krone. Flott opplevelse 😀!
Dette er tredje gang vi leier sykler her, og har vært like fornøyd hver gang. Man får siste års modell av syklene, og de er svært godt vedlikeholdt. Leieprosessen er litt mer omstendelig enn vi har opplevd andre steder, men veldig tillitsvekkende. Her går alt rett og riktig for seg!
De leier ut ulike typer sykler, og for de sprekeste i de yngre årsklasser er selvfølgelig racer førstevalget. Vi over femti (men likevel ganske spreke synes vi selv) har foretrukket trail-sykler, spesielt fordi vi liker å utfordre oss selv i de mange klatre-etappene som landskapet inviterer til, og da er det godt med god utveksling.
Man kan gå dit og leie sykler samme dag man skal bruke dem, men vår erfaring er at det kan være lurt å gå og bestille 1 eller 2 dager på forhånd dersom man vil ha akkurat den typen sykkel man ønsker å leie - eller man kan bestille leie over nettet i god tid på forhånd.
(Forøvrig har vi bestilt hotell i kort nærhet til butikken, for å slippe å gå så langt når vi skal hente og levere tilbake syklene.)
Både service, kvalitet på syklene og at alt er så velordnet, gjør at vi absolutt kan anbefale denne sykkelutleien!
En bedrift som fremstår seriøs og at de har ting på stell.
Ville låne en landeveissykkel for en dag. Dette gikk i orden. Bare vær klar over at om du vil ha forsikring på sykkelen du låner, blir prisen det dobbelte enn den opprinnelige leieprisen. Når du skal ta ut sykkelen ville jeg tatt en nøye kontroll på den, for de vil garantert sjekke den med argusøyne når du kommer inn igjen med den.
Har et depositumsbeløp jeg enda ikke har fått refundert, men det regner jeg med vil gå i orden.
Min følelse er litt dårlig service og lite hyggelig innstilt betjening inne i shopen, men hyggelig betjening i utleveringsdelen av bedriften.
Glimrende sykler og god hjelp med leige.
Med nyinnkjøpt kart var det bare å legge ut på tur. Veldig glad for gode bakke gir, for det trengs på de fleste rutene inn i landet.
Det er litt trafikk langs kysten, men fint lite på turen vi tok.
Veldig kjekk tur. Hardere enn antatt - og pga ujevne folk i gruppa tok turen lengre tid enn beregnet for egen del. Så husk nok vann og mat. Var oppmøte kl 09 og ikke tilbake før kl 14. Måtte vente en del, men hadde avtalte møteplasser så hvis man har mye å gi kan man evt trille tilbake til de bakerste og få en gratis bakke. Ellers sprek instruktør, så han hadde var klar for litt fart. Ikke krevende teknisk løype!