Björn B
1.3 km fra Hotel Green Field
Utendørsbasseng
Se flere hoteller i Playa del Ingles
Anmeldt 7. februar 2024

Í heild samantekið, allt í lagi hótel, hreint og snyrtilegt, starfsfólk vinalegt og hjálplegt. Það sem "pirraði" mann svolítið var að wifi hefði mátt vera sterkara, það var t.d. gloppótt samband í svefnherberginu, en í stofunni og á svölunum fínt.
Sumir kvarta undan hávaða, en mér fannst þetta fram á kvöldið ekkert annað en við mátti búast. Hins vegar var oft á nóttunni eins og diskótek væri einhversstaðar á fullu, en við gátum ekki staðsett hvaðan sá hávaði kom. Við vorum með suðursvalir.

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, ingolfur5
Anmeldt 16. juli 2023

Dette er mitt andre besøk på hotel Green Field. Man blir varmt imottatt fra resepsjon til slle de ansatte.
Mitt første besøk var i desember 2015 m frokost inkludert. Da hadde jeg Studio standard på den ene langsiden med ettermiddsgsol og mot den finske klubben. Stille del av hotellet. Siste gang 14 netter november/desember 2022, valgte jeg Superior studio som ligger i front med utsikt over havet, sol ca 07-19. Pga av alle barer i området rundt hotellet, er et mye lyd kveld og nattestid når man bor foran. Dette visste jeg ved bestilling og tok med sov i ro.
Hotellet ligger bra til md tanke på kort vei til stranden, restauranter natteliv og buss mm.
Hotellet og rommene er meget rene, personalet meget imøtekommende og serviceinnstilte.
Fantastisk service.
Denne gangen hadde jeg for første gang i mitt liv all inclusive.
DET var meget behagelig. Både frokost lunsj og middag bestod av en mengde grønnsaker og salater, flere varme kjøtt og fiskeretter. Med andre ord et stort utvalg . Til frokost og lunsj i tillegg til varmretter et utvalg av brød, kaker, skinke, kalkun, salami ost tomat agurk osv. Frukt. Lunsj og middag øl og vin i tillegg til mineralvann. Kaffe til lunsj fikk du i poolbaren. Blir du sulten mellom måltidene, er det bare å forsyne seg med pizza pølser frukt og småkaker. Poolbaren kaffe, te, brus alkohol
Jeg er enig med en annen anmeldelse at vinen ikke er noe å rope hurra for, men smaken er som baken.
Poolbar og kveldsbar med underholdning om kvelden. "Sjefen" i baren, Telle, fantastisk barkeeper fra Østeuropa, meget språkkyndig, husker hva du drikker, rask og smilende hele tiden.
Jeg vil absolutt anbefale dette hotellet. Og jeg kommer igjen. Forhåpentligvis til høsten.

Dato for oppholdet: november 2022
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, Bjørg Krogstad L
Anmeldt 14. juni 2017 via mobile enheter

Velkomst
Vi ankom hotellet 00:30, sjekket inn og fikk en pose med mat og drikke. Ved innsjekk fikk vi beskrivelse av hvor rommet lå og skjema for måltider og informasjon om hva all inclusive inkluderte. Vi savnet informasjon om hotellområdet.

Rommet
Vi fikk et rom med OK størrelse for to personer i første etasje. Vi hadde balkong, seng, kjøkkenkrok og bad. Balkongen vår var på samme plan som baren, dette førte til mye innsyn noe som vi opplevde som uheldig. Vi hadde to enkeltsenger satt sammen til en dobbeltseng, den ene var vond å ligge i og svært knirkete. På rommet var et garderobeskap med to dører, med en defekt safe inni - vi kontaktet ikke personalet angående dette. På badet hadde vi stor dusj, toalett og vask. Vi savnet håndsåpe. Håndklærne vi fikk luktet ofte vondt. Det var renhold av rommet hver dag med unntak av søndag. Om kveldene opplevde vi støy fra lobbyen. Vi savnet at personalet roet ned støyet.

Mat og drikke
Noe vi var positivt overrasket over var at frokosten varte fra 08-10:30. Vi fikk servert variert mat til både frokost, lunsj og middag. Lunsjrettene kunne sammenlignes med middagsrettene. I bufeen var det lokale retter, lite typisk skandinavisk og amerikansk mat. Vi fikk servert lokale drikkevarer. Personer med all inclusive kunne velge mellom fire drinker, lokal øl og lokal vin. Det var et stort utvalg av desserter til lunsj og middag (kaker, musser, gelé og iskrem).

Bassengområdet
Det var et stort bassengområde med et basseng for voksne og et for barn. Det var et lite telt hvor det også var treningsapparater. Det var aktiviteter for alle aldre på dagtid, blant annet ping pong, stretching, vannaerobic, vannpolo og billiard. Det var kort avstand til stranden (10 min). Vi pratet med en person som har vært i området i mange år som advarte oss mot selgerne på stranden, som vi selv fikk oppleve at var påtrengende og frekke, de kunne også oppleves som truende. Rett over veien var det mulighet for å spille minigolf.

Vi synes at vi fikk mye for pengene. Vi anbefaler Green Field for de som ønsker en avslappende ferie uten mye festing.

Dato for oppholdet: juni 2017
2  Takk, Wanderer601356
Hotel Green Fie... G, Relaciones Públicas på Hotel Green Field, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2017

Dear Guest,

Thank you very much for choosing us and for writing us this detailed review.

We are happy to know you enjoyed our food offer and we are sorry about the issues with your room, that's why we would like to know more, so if it's not an inconvenience for you, you can contact us and tell us more details about the matter. However, we would like you to know that we haven't receive any other complaint related to it.

We would like you to know that it was our pleasure to have you as our guest, and we hope to have you back at our facilities. Please let us know if we can help you in anything you need.

You can also follow us on Facebook, Twitter and Instagram.

Best wishes,

Jenifer Pérez
PR / Guest Service
Hotel Green Field ***

Anmeldt 1. mars 2016

Vi hadde en ukes opphold. Forholdsvis rask innsjekking og vi fikk tildelt en toroms, kombinert stue/ kjøkkenkrok, soverom og bad. Leiligheten var ren og pen, men virker noe slitt. Ganske stor balkong. Sengene kunne gjerne vært litt mykere, men var ikke de hardeste vi har opplevd på øya.
Vi hadde bestilt med frokost som ble inntatt i underetasjen. Vi måtte lete litt etter den, lite informasjon ved innsjekking. Maten var ok, lite variasjon i løpet av uka.
Bassengområdet var stort, men vi fant ut at det var lurt å gå ut med håndklær og ta solstoler før frokost.
Mange finske og tyske gjester.
Et hyggelig opphold, et hotell som ikke er for dyrt, men har en god beliggenhet på stedet. Noe støy fra veien.

Dato for oppholdet: februar 2016
Takk, SiriSmeby
Hotel Green Fie... G, Director de Relaciones Públicas på Hotel Green Field, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. januar 2019

Dear guest,

We hope that you had a pleasant return journey and that you enjoyed this marvelous island during your holidays. With respect to your comments, the only thing left for us to do is to thank you for your words. It gives us great pleasure to know that you enjoyed staying in our hotel. We are entirely at your disposal for any questions that may occur to you.

Kind regards

Anmeldt 29. juni 2011

Vi hadde en 1-roms leilighet i 2 uker og var meget godt fornøyd. Det var inkl. frokost og den var ok. Servicen var meget bra ved hotellet og vi fikk beholde rommet til kl.18 på avreisedagen. Men noe av det beste var puben Mulligans i underetasjen. Kjempebra stemning med god levende musikk og god mat (småretter). Beliggenheten var også bra, kun et par minutters gange til sjøen.

Dato for oppholdet: april 2011
2  Takk, John_I_H
Hotel Green Fie... G, Director de Relaciones Públicas på Hotel Green Field, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. februar 2019

Dear guest,

Thank you for sharing your experience with other users. It is certainly very helpful to know what other travelers think about us. For our part, we are happy that you enjoyed a pleasant stay with us and we hope to see you again soon in the hotel. Follow our hotel profiles on social networks to stay updated with our latest news.

With kind regards