Vi tilbrakte ei uke på dette hotellet, og kommer absolutt tilbake.
Positivt: Hotellet ligger svært sentralt, nært alt du trenger av supermarked, butikker, restauranter og shoppemuligheter generelt sett. De ansatte på hotellet er svært hyggelige, og til tross for at det vises at hotellet er noen år, så er det rent og pent. Bassengbaren hadde gode drinker og god lunsjmat. Restauranten prøvde vi ikke, så den kan jeg ikke si noe om. Det aller beste med hele hotellet, var det fantastiske bassengområdet! Bassenget ligger midt i hotellets hage, noe som gir en avslappet og rolig atmosfære. En stor hekk skjermer området fra veien like ved, og demper mye av trafikkstøyen. Det å kunne velge å legge solsenga på gresset under en palme, omringet av blomster og ro, var nydelig! Bassengområdet er hovedgrunnen til at vi kommer til å velge dette hotellet fremfor andre.
Negativt: Det er mye støy natterstid, pga. fest i hotellets restaurant, og pga. Yumbo kjøpesenter like ved. Men dette står i hotellets informasjon, og dermed kan man ikke klage på dette. Men det er greit å vite om det. Øreplugger fikser det meste, og vi sov godt hver natt uansett. Sengene er ganske harde, og ikke for de med vond rygg. Det er også veldig høy musikk fra bassengbaren på dagtid, men om du velger å legge deg et stykke unna selve bassenget, så er også det problemet løst. For oss var det litt negativt at det var over 1km til stranda, men, dette står også i informasjonen, dermed er heller ikke det en reell klage, bare greit å være klar over.
Vi trivdes veldig godt på dette hotellet, og gleder oss allerede til neste gang.