Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
StayForLong
Algotels
Expedia.com
Booking.com
Se alle 15 tilbud
Anmeldt 30. desember 2019

Vi liker oss veldig godt på Playa Del Sol, et sted for voksne. Med dans i underetasjen nesten hver kveld. Ligger midt i smørøyet i forhold til det meste. Koselig hage med gode gratis solsenger. Vi har vært der 2 ganger og skal absolutt tilbake.

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, Adventure161306
Miguel F, Director Comercial på Playa Del Sol Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. januar 2020

Topp

Anmeldt 17. desember 2019 via mobile enheter

Et forferdelig bråk fra baren i kjelleren, dansband hver kveld.. bygget er så dårlig lydisolert at vi i fløyen over like godt kunne hatt dansbandet på rommet.. her gjelder det å være helt utkjørt for så å forhåpentlig vis besvime til sengs hver kveld.

Dato for oppholdet: desember 2019
Takk, espnyb
Miguel F, Director Comercial på Playa Del Sol Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2019

Kjære gjest, vi beklager denne situasjonen. I vintersesongen tilbyr restauranten livemusikk med svenske band hver kveld, dette er en flott attraksjon for mange mennesker, selv fra andre hoteller. Vi ber deg om å kontakte resepsjonspersonalet for å prøve å løse denne typen situasjoner da de er villige til å hjelpe våre gjester. Med vennlig hilsen.

Anmeldt 21. november 2019 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt og det er kort gangavstand til mange restauranter, barer og stranden.

Renholdet var bra og personalet var veldig trivelige og behjelpelige.

Det kom som en overraskelse at hotellet også går under navnet «danspalasset» og det spiller dansebandmusikk hver kveld i restauranten/baren. Klientellet har derfor en jevnt over høy alder. Og de serverer svensk mat i restauranten.

Ved bassenget var det litt trang og uorganisert. Mange av solsengene ble holdt av i mange timer uten at det lå noen der.

Grunnet overnevnte brukte vi fasilitetene på hotellet lite.

Dato for oppholdet: november 2019
Takk, anniekto
Miguel F, Director Comercial på Playa Del Sol Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2019

Kjære gjest, tusen takk for at du evaluerte oppholdet. Din mening er veldig viktig for oss for å fortsette å forbedre tjenestene våre. I vintersesongen tilbyr vi på restauranten livemusikk hver kveld for våre gjester. På den annen side vil vi løse problemet med håndklærne over solsengene i flere timer, slik at alle gjestene våre kan benytte seg av dem. Vi gleder oss til å se deg snart.

Anmeldt 13. november 2019

Sentrale store lyse leiligheter med gode senger.Pluss for dyner.Kaffetrakter,vannkoker,brødrister.Gratis TV med NRK.Oppvarmet basseng,bassengbar.Veldig hyggelig personale.Stor danseresturang med levende musikk.God mat🤗

Dato for oppholdet: oktober 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, 44sylviab
Miguel F, Director Comercial på Playa Del Sol Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2019

Takk for at du evaluerer oppholdet, det er av stor betydning for oss. Vi er glade for at du likte det, og vi setter pris på omtale av personalet. Vi håper å se deg snart igjen. Hilsen fra Playa del Sol-teamet!

Anmeldt 30. oktober 2019 via mobile enheter

Selv om hotellet, betjeningen og beliggenheten er grei nok - er det er en konstant, og utrolig høy musikk fra hotellrestauranten fra ca kl. 20.00 - 03.00. Hvis man bor i nærheten av restauranten og er så heldig å sovne i denne perioden - skyldes det ren utmattelse. Wifi-nettet fungerer bare når det selv finner det for godt. Umulig å jobbe herfra.

Ser at mange har samme tilbakemelding - uten at det synes å ha hatt betydning - så tar selvkritikk for ikke å ha funnet noe bedre.Trenger definitivt ferie etter oppholdet her - heldigvis kun bodd her en uke, en natt hadde vært mer enn nok 😊

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, brita2017
Miguel F, Director Comercial på Playa Del Sol Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2019

Thank you for evaluating your stay with us, your opinion is very important in order to improve our services. We really apologise for your your bad experience. During winter season the restaurant offers live music every night, this is a great attraction for many people even from different hotels. This year we made some improvements regarding the wifi connection but we must still keep working on it. We are sorry again for this, we will work hard so we can offer a better service in the future. Best regards