Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Dårlig service fra personalet, resepsjonister med attitude, urent både på rom og i baren ved bassenget. Vaskepersonalet vasket ikke rommene ordentlig. Fikk ikke nye håndklær på 3 dager. La nytt laken på stol ved siden av sengen, mens det gamle lå fortsatt på senga. Det er kun en takvifte som ikke gir noe funksjon. Fikk beskjed av hotellet om at det ikke fantes noe aircondition, men klagde til ving og dikk beskjed av dem at det kunne fikses. Fikk ikke aircondition før etter fem netter! Var ekstremt ubehagelig å være på rommet.

Romtips: Ring til hotellet et par dager før for å høre om de kan bestille aircondition til dere kommer. Koster 70 euro for en uke+30 euro i depositum
Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Sandra G
Miguel Fariña, Otros på Playa Del Sol Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2022

Dear Sandra, thank you for sharing your feedback. First of all we would like to clarify that the hotel has not air conditioning. But you can rent a portable AC in reception through a company, always accordign to availability. On the other hand, towels are changed every 2 or 3 days and bed linen every 5. Please note that if you have personal items on your beds the staff won't take the old bed linen. Kind regards.

Anmeldt 8. april 2022 via mobile enheter

Fint budjetthotell ved Yumbosenter. Dette trekker ned da det er myyyye støy fra senteret om natten. Også dårlig lydisolering mellom rom. Rom er pusset opp med nymalte vegger. Grønn park med pool og poolbar. Godt renhold inne og ute. Hyggelige ansatte.

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, Helge R
Miguel Fariña, Otros på Playa Del Sol Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. april 2022

Dear Helge, than you very much for sharing with us your experience. We will renovate soon the complex in order to provide a better view and improce our services. On the other hand, we're glad to know that you liked the pool area and that our staff looked after you nicely. See you next time!

Anmeldt 8. desember 2020

Sjekket inn med min eldre mor.
Hun er gammel og har ikke kontroll på noe. Første natt tisser hun i sengen.
Spør om skift å tilbyr å gjøre dette selv. Da starter marerittet blir regelrett kastet ut og må finne nytt hotell. Da dette var midt på natten ble det meget traumatisk for min mor.
Hele turen var egentlig ødelagt.

Dato for oppholdet: desember 2020
1  Takk, 824olee
Miguel Fariña, Otros på Playa Del Sol Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. desember 2020

Hi, we think that you are wrong as we haven't had any norwegian guest recently and moreover we don't have any information of a case like this. Please check you're writing about the correct place.

Anmeldt 7. desember 2020

Da jeg reiser med min far og dere beskjed ved ankomst på spansk at min far hadde Alzheimer. Dere behandlet han som søppel, lite profesjonelt da han har hvert en fast stamkunde i mange år. Dette var veldig leit å se på da jeg selv jobber i helse sektoren. Skam dere ! Jeg hadde en gråtende far denne uken. Dere fikk all info, utrolig uprofesjonelt.

Dato for oppholdet: oktober 2020
1  Takk, 600kristinej
Miguel Fariña, Otros på Playa Del Sol Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2020

Dear Kristine, we're so sorry but we don't really know what you are explaining. We do not have any information about a situation like this. Please contact us so we can get more information. Best regards.

Anmeldt 11. juli 2020

Var på hotellet i januar 2020.Driver hotellet med overvåking av gjester??Føltes veldig ubehagelig og ikke akkurat noe vi hadde ventet! Det virket og som det var samarbeid mellom hotellet g supermarked ved mistenksomme personer.Er desverre stor og har i tilegg vitiligo, men døm aldri folk etter utseende!! Oppholdet ble selfølgelig deretter.
ALDRI MER PLAYA DEL SOL.

Romtips: Rom nr. 201 og oppover er beste rom.(301- 401-osv.)
Dato for oppholdet: januar 2020
2  Takk, FriSur
Miguel Fariña, Otros på Playa Del Sol Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Dear customer,
We apologise if you ever felt uncomfortable in the hotel. We don't know what could happen. There are cameras around the hotel and also the staff guarantee the security of all our customers. We will do our best so that something like this doesn't happen again.