Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig plass”
Anmeldelse av Mulligan's Gran Canaria

Mulligan's Gran Canaria
Vurdert som nr. 41 av 337 Restauranter i Playa del Ingles
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Amerikansk, Irsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Koselig plass å ta en pils og titte på livet rundt , god musikk og hyggelig betjening.
Super frokostmeny og lunsjretter.
Rene toaletter.

Dato for besøk: november 2018
Takk, LoneSmevik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CalidadCliente S, Director de Relaciones con Clientes på Mulligan's Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2018

Tusen takk for din vurdering, LoneSmevik, det er en glede å vite at våre kunder setter pris på vårt arbeid, så takk så mye for å vite hvordan du verdsetter vår innsats og engasjement. Vi håper å se deg igjen snart. En hjertelig hilsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (876)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 876 anmeldelser

Anmeldt 1. mars 2018

Fint sted å se fotball. I tillegg har de god mat. Spiset "Fish and chips" og den var utmerket. Hyggelig betjening

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Martin P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CalidadCliente S, Director de Relaciones con Clientes på Mulligan's Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2018
Google-oversetting

Dear Martin P.

Thank you very much for your review and recommendation on this platform. We are very happy to know that our costumers enjoy Mulligan's, and that they feel comfortable in our place, and with our staff.
As you know, in addition to the restaurant, our indoor room is ready for our customers to enjoy the best sports, and live music every day.

We hope to see you again soon.

Best regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. februar 2018 via mobile enheter

Dette er et sted hvor en kan slappe av og føle seg velkommen. Menyen hadde godt utvalg av mat og drikke. Menyen får du på det språk du ønsker. Servicen var meget bra, kelneren kom når du ønsker det. Mat å drikke kom raskt på bordet og det smakte fortreffelig.
Prisnivået er ikke avskrekkende.
Dette er et sted, en med god samvittighet, kan anbefale til bekjente og venner.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Hurragutten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CalidadCliente S, Director de Relaciones con Clientes på Mulligan's Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2018
Google-oversetting

Dear Hurragutten.

First of all, we want to thank you for the time you have dedicated to write these words about Mulligan's, and for your recommendation. We will share your words with the rest of the staff, as it is very important for us to receive feedback from our customers, both to improve, as well as, to keep on working with full motivation. We hope to see you again soon.

Once again, thank you very much.

Best Regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2018 via mobile enheter

Var her to ganger på en uke. Veldig mye forskjellig og god mat. Noe for en hver smak. Gode priser og hyggelig betjening. Noe høy musikk, men positivt med live-musikk!

Dato for besøk: januar 2018
Takk, 235ingae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mars 2017

Besøkte denne plassen flere ganger . Grei betjening og brukbar mat. God underholdning. Kan nok bli litt vanskelig for folk med gangbesvær da det er en del kanter og trapper

Dato for besøk: mars 2017
Takk, skaar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mulligan's Gran Canaria, så også på

 
Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas
 

Har du vært i Mulligan's Gran Canaria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din