Jeg, min mann og to små gutter på 4 og 6 år var her i en uke i høstferien. Kort oppsummert: et reint, rolig og flott hotell med den beste servicen og maten jeg har opplevd på et all-inklusive hotell. Kort vei til stranden, flotte store rom i lavblokken i hagen.
Støtter anmeldelser som sier dette hotellet kanskje ikke er det rette for høylytte, aktive små gutter i beste trassalder, så kriseløsning med ipad og Lego til måltider og iblant frokost på rommet, ble nødvendig for andre gjesters ve og vel.
Takk til resepsjonisten som gjorde noen triks ved ankomst og gav oss det beste rommet; på enden i første etasje i huset i hagen med utsikt rett mot barnebassenget. Bra lydisolert, stort og reint, med separat wc. Og rett ved porten som går til stranden! Perfekt! (Nr 30?).
Takk til Steve som gjorde alt han kunne for å få guttene mine til å føle seg velkommen under måltider- at guttene ikke alltid letta på smilebåndet, var ikke din feil; din innsats var heroisk. Og takk til alle dere andre flotte mennesker på hotellet; fra vaskedamene som jobbet utrettelig, til servitører som fortsetter å smile rimelig ekte på 13.timen på jobb. Dypt imponert!
Vi kommer tilbake garantert tilbake når guttene er blitt litt større!