“God opplevelse”

El Chacho Mexican Restaurant
Vurdert som nr. 40 av 302 Restauranter i Playa del Ingles
Kjøkken: Meksikansk
Anmeldt 29. mars 2024 via mobile enheter

Flott liten Mexicansk restaurant på Yumbo kjøpesenter i Maspalomas. God mat, god service. Veldig hyggelig betjening.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, FarAway28502654377

Anmeldt 27. mars 2024 via mobile enheter

Hot og godt! Oppmerksomme servitører. Anbefales på det varmeste. Passer godt for de/ den som er interessert i autentisk meksikansk mat!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Companion63249073880
Anmeldt 28. november 2023 via mobile enheter

God mat. Mye mat. Relativt dyrt, men god mat. Syns at kyllingen smakte ingenting, dette er vel det største minuset. Definitivt verdt ett besøk. Brant meg på tallerkenen, men ble advart om at det var varmt.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Bendik L
Anmeldt 5. februar 2023

Her får du skikkelig meksikansk mat servert av hyggelige servitører som får deg til å føle deg velkommen. Raskt levert, du rekker knapt å få ølen på bordet så er maten klar.

Selv spiste vi Fajitas. Pass på. Sausen er ganske sterk, men så god.

Kanskje ikke den beste beliggenhet inne i Yumbo senter, men ligger litt i utkanten så støynivået er ok.

Jeg gir vanligvis ikke 5-ere. Det skal litt til. Men dette er en sterk 4-er

Vårt andre besøk, og vi kommer nok tilbake neste gang vi er på Gran Canaria også.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, dago218
Anmeldt 21. januar 2023 via mobile enheter

Hyggelig personale, rask levering av maten og stor porsjon. Vi bestilte «combinacion el chacho». Likte at de hadde bilde av alle matrettene på menyen. Gjennomført meksikansk atmosfære i restauranten med sombreroer til utlån.

Dato for besøk: januar 2023
Takk, Eline W

Reisende som så på El Chacho Mexican Restaurant, så også på

Playa del Ingles, Maspalomas
Vecindario, Gran Canaria

Puerto Rico, Gran Canaria
Playa del Ingles, Maspalomas

Har du vært i El Chacho Mexican Restaurant? Del dine erfaringer!