Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og atmosfære”

Fusion Restaurant & Loungebar
Bestill bord
2
tor. 29.7.
20:00
Vurdert som nr. 30 av 337 Restauranter i Playa del Ingles
Prisklasse: USD 8 - USD 21
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 24. januar 2019

Veldig bra asiatisk fusionmat, hyggelig personale, behagelige og rolige omgivelser. Vi spiste her to ganger på en uke. Merk 'to for én' fra kl. 16-18.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, dravde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FUSION-CRM, Director de Relaciones con Clientes på Fusion Restaurant & Loungebar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2019
Google-oversetting

Mange tak for Jeres evaluering og point! Vi er glade for at kunne læse at i har nydt vores restaurant og vores tilbud 2x1... Vi håber snart vi ses igen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 253)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 1 253 anmeldelser

Anmeldt 4. september 2018 via mobile enheter

Koselig asiatisk restaurant med hyggelig personale. Bestilte kylling i grønn karri. Denne retten var fantastisk god med gode tydelige smaker! Dette stedet gav mersmak. Absolutt verdt å ta turen hit! 5/5!

Dato for besøk: september 2018
Takk, marthej92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FUSION-CRM, Director de Relaciones con Clientes på Fusion Restaurant & Loungebar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2018

Tusen takk for din fantastiske kommentar og din høyeste poengsum! Vi setter stor pris på det.

Det er en glede å lese at du hadde et fint besøk på restauranten, og at du elsket vår kyllingkurri.

Takk for din anbefaling, og vi håper å se deg igjen snart!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. april 2018 via mobile enheter

Fikk en meget positiv opplevelse på denne restauranten. Maten hadde kjempe god smak, Helt perfekt porsjon, og maten så innbydende og lekre ut. Lokalene var flotte stilrene. Anbefales!

Dato for besøk: april 2018
Takk, Fredeflu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FUSION-CRM, Leiter Gästebetreuung på Fusion Restaurant & Loungebar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2019
Google-oversetting

Dear guest, we apologize for not writing to you in the language you wrote to us, but we take all our guests' reviews seriously and so we wish to answer you in English at least. Thank you very much for your good review and the top points! We appreciate a lot that you mention the looks and the taste of our food and you also find nice words for our rooms! Thanks a lot also for your recomendation! Your Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. februar 2018 via mobile enheter

Et rolig og flott sted.

Mat med masse smak. Her bruker de alle de rette ingrediensene i Thaimaten. Keffirlimeblader, kokosmelk, osv osv. Ordentlig spicy var det også:)

Alt på menyen kunne tilpasses veganere og vegetarianere noe som er et stort pluss.

Servitørene var flere ganger innom for å høre om maten smakte og om det var noe vi trengte.

Kommer garantert å dra tilbake hit:)

Dato for besøk: februar 2018
Takk, stinesjanetts
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2018

Blant de mange turistpregede resturantene i Maspalomas fant vi denne gode og autentiske restauranten. Betjeningen virket britisk, og de var svært hyggelige og serviceinnstilte. Spiste en asiainspirert stekt and i soyasaus med grønn pepper og ananas, og fikk en anbefalt lokal vin til. Måltidet var godt, presentasjonen fin og prisene hyggelige.

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ilokk1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fusion Restaurant & Loungebar, så også på

Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas
 
Playa del Ingles, Maspalomas
 

Har du vært i Fusion Restaurant & Loungebar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din