Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ulf”
Anmeldelse av Copenhagen by Hannibal

Copenhagen by Hannibal
Vurdert som nr. 17 av 337 Restauranter i Playa del Ingles
Prisklasse: USD 5 - USD 20
Kjøkken: Amerikansk, Europeisk, Dansk, Skandinavisk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 3. februar 2019

Besøkte "nye restaurant Copenhagen" og det var litt av en nedtur. Spiste en Rib Eye Steak som ble bestilt medium, men som var nesten gjennomstekt. I tillegg var det et tynt litt seigt kjøttstykke, som ble servert med en bernaise saus rett fra pose. Forferdelig. Aldrig tilbake hit!

Dato for besøk: februar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Stein Åge J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BjoernHannibal, Ejer på Copenhagen by Hannibal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2019
Google-oversetting

Dear Ulf.

Thank you for your visit to the restaurant. We appreciate you coming by!

You did mention that you didn't like our Bearnaise - which is not from a bag, but that's besides the point. We quickly offered you any other sauce for your steak, which you rejected.

At the end of your meal, you called me to show me two remaining pieces of rib eye - one from your wife's plate, which you felt was very nice, and one from your own, which was the fatty, veiny part from the top of the rib eye steak.

If you know what a rib eye is, it is a piece of meat with marbled streaks of fat going through the steak and a strip of fat on top (from which a lot of the flavour comes). The two pieces of meat you showed me was one from the top of the steak and one from the bottom - and you can't compare those two to each other.
To say that yours was "bad" while showing me the remaining bite from the strip of fat, compares to showing me a cork from an empty bottle of wine, claiming the entire bottle was bad.

In other words. You had eaten your entire steak, and showed me the fat strip, telling me it was bad. That - of course - is completely ridiculous.
Even so, I did give you the option to order anything else you wanted from the menu instead, if you weren't happy with the steak. You didn't want to, since you were already full (which isn't surprising, since you almost finished your plate before complaining).

All in all we feel like we did everything we could to comply to your demands. I'm sorry that you don't feel the same - but alas! You can't please everyone!
Luckily we have many, many happy guests (as visible from the plethora of happy reviews on this very page). We hope that you will consider coming back to try us again, as it must surely have been a fluke!

With kind regards
Bjørn Hannibal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (421)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 421 anmeldelser

Anmeldt 3. mars 2018 via mobile enheter

Besøkte restauranten flere ganger under et fire ukers opphold på Playa del Ingles! Spesielt bra, er søndagsfrokost! Dansk mat på sitt beste, hjemmelaget av topp kvalitet, og meget god atmosfære!!!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, lerikp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2017 via mobile enheter

Fantastisk mat og nydelig service!!! Her er du hjemme. Definitivt tilbake her, absolutt å anbefale. Ribben er een beste jeg jsr spist, desserten kan nesten ikke beskrives.....

Dato for besøk: november 2017
1  Takk, ElisabethHelgelandH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2017 via mobile enheter

Nydelig danske smørbrød i hyggelige omgivelser.Serviceminded personell.Dansk mat på sitt beste. Serverer også sildebuffeé ,middager m.mere

Dato for besøk: november 2017
1  Takk, 44sylviab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2017 via mobile enheter

Vårt årlige lunchbesøk idag. To av oss tok ribbensmlrbrød og to valgte tilfeldige snitter. Som tidligere svært vellykket, så vi bestilte like godt bord til søndag. Da med koldtbord. Vi gleder oss allerede!

Dato for besøk: november 2017
Takk, ReidarB30
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Copenhagen by Hannibal, så også på

Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas
 
Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas
 

Har du vært i Copenhagen by Hannibal? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din