Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp mat og service”
Anmeldelse av Mana 264

Mana 264
Bestill bord
2
tor. 2.2.
20:00
Vurdert som nr. 21 av 333 Restauranter i Playa del Ingles
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 1 - USD 17
Kjøkken: Spansk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Barscene
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Vi har besøkt denne restauranten 4-5 ganger, alltid god service, maten holder høy kvalitet hele tiden, 0 avvik.
Liker du/dere tapas, er dette stedet. Sangerian er er den beste vi har fått i Spania.
Rettene du må velge er reker i hvitløksolje (oliven) og camembert, vi elsker det.
Dette er vår favorittrestaurant på Gran Canaria.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Trail50846146128
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (2 410)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 2 410 anmeldelser

Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

På jakt etter en annen restaurant påstod innkasteren at den restauranten vi så etter kun var oppe fredag og lørdag. At jeg burde spise hos dem i stede. Ingen spisesteder på Yumbo er oppe kun to dager i uken.

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, Morten1972
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Har vært her flere ganger de siste to årene og er fortsatt like fornøyd. Ingen ting å utsette på maten som kommer raskt på bordet og er et skue for øyet. Og servicen er som vanlig upåklagelig. Blir garantert flere besøk hit.

Dato for besøk: august 2018
Takk, siberikosb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juni 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat, fantastisk service og nydelig sangria. Det eneste som trekker ned er mengden røyklukt i lokalet. Ikke for en sensitiv nese!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Christine R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. mars 2018 via mobile enheter

Fant restauranten ved å sjekke gjennom gode anmeldelser på Tripadvisor. Dette stemte godt overens med det som møtte oss. Hyggelig «innkaster» og servitører som gikk igjennom menyen steg for steg. Servitørene hadde kontinuerlig kontroll på oss, om vi trengte noe, hadde det bra eller bare kom med artige kommentarer. God tapas, hovedretter, vin, og en spennende dessert i form av Creme Catalana; en gulaktig creme brulée. Veldig fornøyd med restaurantvalget - kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: mars 2018
Takk, matiasl2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mana 264, så også på

Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas
 
Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas
 

Har du vært i Mana 264? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.