Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Førsteklasses plass”
Anmeldelse av Papi's Grill

Papi's Grill
Bestill bord
2
fre. 30.7.
20:00
Vurdert som nr. 34 av 337 Restauranter i Playa del Ingles
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 36
Kjøkken: Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Vil du spise nydelig mat og samtidig oppleve fantastisk service, ja da er dette rette plassen. Vi skal dit i dag også

Dato for besøk: desember 2018
Takk, MayH595
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
erossistvan, Owner på Papi's Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2019
Google-oversetting

Hello,

Thank you for your positive review!

It makes us very happy that you enjoyed your time spent at our restaurant.

Hope to see you soon again!

Best regards,
Papi's Grill - Playa del Inglés

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 365)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 2 365 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Fantanastisk mat, like hyggelig betjening. Kort sagt utrolig hyggelig kveld på Papi’s grill. Anbefales

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Jorunn_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
erossistvan, Owner på Papi's Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018
Google-oversetting

Hello,

Thank you for your great review and your recommendation!
We're glad to hear that you enjoyed our delicious meals.
Hope to see you very soon! :)

Kind regards,
Papi's Grill - Playa del Inglés

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Dette er andre gang vi er her, og vi ble ikke skuffet. Kommer garantert tilbake for å prøve dry aging-kjøttet.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, lisaloop2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gerardo R, Social Media Manager på Papi's Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018
Google-oversetting

Hi,

Thank you so much for the 5 stars on our page. We are so happy you enjoyed your time with us!
Feel free to come back anytime.

Kind Regards
Papi's Grill - Playa del Ingles

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2018 via mobile enheter

Hadde en utrolig matopplevelse! Utrolig god mat! Ekstremt god service! Hyggelig atmosfære! Live piano/flygel-spill i bakgrunn. Flott utsikt mot hav og sanddyner! Anbefales på det sterkeste! Er absolutt verdt et besøk for gode matopplevelser!

Dato for besøk: august 2018
Takk, johnhilmark
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Vi spiste middag her. Bestilte Chateu briand. Fantastisk biff og sangria. Ekstremt god og rask service. Vi skal definitivt tilbake hit før ferien er over.

Dato for besøk: september 2018
Takk, karolinehalleby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Papi's Grill, så også på

 
Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas
 

Har du vært i Papi's Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din