“Førsteklasses plass”

Vurdert som nr. 56 av 339 Restauranter i Playa del Ingles
Prisklasse: USD 11 - USD 33
Kjøkken: Internasjonalt
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Vil du spise nydelig mat og samtidig oppleve fantastisk service, ja da er dette rette plassen. Vi skal dit i dag også 😎

Dato for besøk: desember 2018
Takk, MayH595
erossistvan, Owner på Papi's Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2019

Hello,

Thank you for your positive review!

It makes us very happy that you enjoyed your time spent at our restaurant.

Hope to see you soon again!

Best regards,
Papi's Grill - Playa del Inglés

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Fantanastisk mat, like hyggelig betjening. Kort sagt utrolig hyggelig kveld på Papi’s grill. Anbefales

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Jorunn_13
erossistvan, Owner på Papi's Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Hello,

Thank you for your great review and your recommendation!
We're glad to hear that you enjoyed our delicious meals.
Hope to see you very soon! :)

Kind regards,
Papi's Grill - Playa del Inglés

Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Dette er andre gang vi er her, og vi ble ikke skuffet. Kommer garantert tilbake for å prøve dry aging-kjøttet.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, lisaloop2016
Gerardo R, Social Media Manager på Papi's Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Hi,

Thank you so much for the 5 stars on our page. We are so happy you enjoyed your time with us!
Feel free to come back anytime.

Kind Regards
Papi's Grill - Playa del Ingles

Anmeldt 4. september 2018 via mobile enheter

Hadde en utrolig matopplevelse! Utrolig god mat! Ekstremt god service! Hyggelig atmosfære! Live piano/flygel-spill i bakgrunn. Flott utsikt mot hav og sanddyner! Anbefales på det sterkeste! Er absolutt verdt et besøk for gode matopplevelser!

Dato for besøk: august 2018
Takk, johnhilmark
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Vi spiste middag her. Bestilte Chateu briand. Fantastisk biff og sangria. Ekstremt god og rask service. Vi skal definitivt tilbake hit før ferien er over.

Dato for besøk: september 2018
Takk, karolinehalleby

Reisende som så på Papi's Grill, så også på

Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas

Har du vært i Papi's Grill? Del dine erfaringer!