Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”
Anmeldelse av Papi's Grill

Papi's Grill
Bestill bord
2
tor. 16.9.
20:00
Vurdert som nr. 36 av 335 Restauranter i Playa del Ingles
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 35
Kjøkken: Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Maten var nydelig, kjøttet var perfekt stekt. Koselig atmosfære med pianist som spilte taffelmusikk. Men da vi hadde spist ferdig kom det ingen servitør for å rydde bordet og ta vin og dessertbestilling. Vi måtte selv tilkalle oppmerksomheta til en servitør etter å ha venta ei god stund. Derfor får ikke Papi’s grill toppscore fra meg! Men absolutt verd et besøk!

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Msnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
erossistvan, Owner på Papi's Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019
Google-oversetting

Hello,

Thank you for your lovely review!

It's good to hear that you had a nice time at our restaurant and enjoyed our delicious meals. We're sorry to hear that on the night of your visit the service was slower than usual. Normally we're very attentive to our guests, we're well known for friendly and professional service.

We'll make sure to work on this in the future and we'd love to see you again!

Kind regards,
Papi's Grill - Playa del Inglés

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 382)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 2 382 anmeldelser

Anmeldt 14. januar 2019

Vennelag ramlet inn her for en bedre lunsj. Vi bestilte hver sin ostebrikke den ene med glutenfritt brød. Bra service, maten kom fort og det var STORE posjoner. Kunne klart oss med 4 istedetfor 6. Det glutenfrie brødet smakte deilig. Kvaliteten på ostebrikken var høy, forskjellige oster, bra tilbehør som honning, nøtter, rosiner og oliven. Pent dekket bord, hyggelige omgivelser, ingen irriterende selgere.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, eva b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
erossistvan, Owner på Papi's Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2019
Google-oversetting

Hi Eva,

Thank you for taking the time to write us your kind words!

We're happy to hear that you enjoyed your experience with us and that you liked our delicious meals and our friendly staff.

We'd love to see you again soon! :)

Best regards,
Papi's Grill - Playa del Inglés

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. januar 2019 via mobile enheter

Jeg hadde indrefilet fra uruguay, den var kjempegod! Og mojjo sausen på de canariske potetene var fantastisk! Rask servering og flotte ansatte! Ingenting å klage på her !

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, cecilie1989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
erossistvan, Owner på Papi's Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2019
Google-oversetting

Hi Cecile,

Thank you for your positive review!

It's so nice to hear that you enjoyed our delicious meals and liked our attentive staff.

Hope so see you soon!

Kind regards,
Papi's Grill - Playa del Inglés

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Det beste måltidet vi har spist på vårt opphold her i Maspalomas. Etter mange dager med ymse mat fant vi endelig en restaurant som serverte nydelig mat! Servitøren, mr Gran Canaria 2017, var både morsom og serdeles dyktig noe som gjorde oppholdet vårt til en opplevelse utenom det vanlige!

Ambefaler dette stedet på det sterkeste!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 132eirikl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
erossistvan, Owner på Papi's Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2019
Google-oversetting

Hello,

Thank you for sharing your lovely words with us!

We're happy to hear that you had a great experience. We are pleased that you enjoyed our services, staff and atmosphere.

We cannot wait to see you dining with us again! :)

Kind regards,
Papi's Grill - Playa del Inglés

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

Noe av det bedre i Playa del Ingles.
Veldig god grill og god vin til billig pris. Må bestille på forhånd.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 949prebens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
erossistvan, Owner på Papi's Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019
Google-oversetting

Hello,

Thank you for your positive feedback!

We're glad to hear that you enjoyed your time spent at our restaurant.

Hope to see you again soon! :)

Best regards,
Papi's Grill - Playa del Inglés

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Papi's Grill, så også på

 
Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas
 

Har du vært i Papi's Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din