Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God burger!”
Anmeldelse av Papi's Grill

Papi's Grill
Vurdert som nr. 31 av 428 Restauranter i Playa del Ingles
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 77
Kjøkken: Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. september 2019 via mobile enheter

Har vært her flere ganger og synes de har en veldig god burger. Er i playa del ingles for 3 gang nå og nå har de stengt grunnet bytte av lokale. Anbefales!

Dato for besøk: september 2019
Takk, mariuss92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 245)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 2 245 anmeldelser

Anmeldt 23. mai 2019 via mobile enheter

Vi har vært her ei uke på sykkelferie og det vrimler av restauranter i dette området! Vi var heldig og datt innom her tidlig i oppholdet. God service og god mat. Passelig uhøytidlig lunsjsted og faktisk ganske klassy middagsrestaurant, med levende taffelmusikk! Vi har prøvd burger, fisk, biff og lamb rack. Alt anbefales!

Dato for besøk: mai 2019
Takk, TrygveNygard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening og god mat.
Fin utsikt over stranden og rolig atmosfære i resturant. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: april 2019
Takk, Torje V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. april 2019 via mobile enheter

Har ikveld besøkt Papi’s for andre dag på rad, til tross for navnet.

Om mulig klarte de å løfte opplevelsen fra gårsdagen.

Kjøtt og matchende vin leveres over gjennomsnittet - uansett tid og sted.

Dette er en klar høydare.

Dato for besøk: april 2019
Takk, tomlU4785JT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2019 via mobile enheter

Da vi fikk se det koselige lokalet bestemte vi oss for å spise der på kvelden. I tillegg har den høyt skår på tripadvisor. MEN skuffet etter dette besøket! Servicen var dårlig, maten helt middelmådig, fikk på følelsen at jeg var på en fabrikk! Kelneren hadde ikke tid til å høre etter hva jeg spurte om!

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Befisol66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Papi's Grill, så også på

 
Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas
 
Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas
 

Har du vært i Papi's Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din