“Gjenomført”
Anmeldelse av Rimini Corona Blanca

Rimini Corona Blanca
Vurdert som nr. 86 av 304 Restauranter i Playa del Ingles
Anmeldt 26. desember 2018 via mobile enheter

Vi fikk utrolig god mat og god service - biffen vi fikk var for mye stekt men ble kjapt byttet ut med en ny. Også et veldig kjekt dessert utstilling som blir vist når man skal bestille dessert. Fantastisk godt smakende mat😘

Takk, 467malenec

Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Nydelig mat og ypperlig service.
Lun atmosfære, og flotte lokaler. Anbefaler til alt i fra parmiddag til familiemiddag.

Takk, Lise L
Anmeldt 26. oktober 2018

Tradisjoner blir til. Rimini får oss tilbake.
God mat, hyggelig betjening. Solid meny. Eget dessertbord.
Carpaccio av laks er en fulltreffer. Bare herlig.
...og et glass med Moet -mens vi titter på menyen....

Takk, Svein G
Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Restauranten ligger ved Kasbah i Avenida Tenerife.

Flott restaurant med god stemning - noe annet enn å sitte i/ved et kjøpesenter! En meny full av fristelser til moderate priser. Vi bestemte oss for kalvefilet og indrefilet. Det var kjempegodt, servert med god saus, gratinerte poteter og grønnsaker. Kan anbefales både for et enkelt måltid og for et måltid med flere retter og god drikke til.

Takk, Einar F
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Vi besøkte avdelingen i Avenida de Gran Canaria ved flere anledninger. Meget hyggelig sted med god italiensk atmosfære. Pizzaen her er særdeles god og anbefales på det sterkeste! Vi prøvde også pasta, salater, minestronesuppe og Cordon Bleu. Alt svarte til forventningene.

Hyggelig personale, rask service og greie priser så da er jo alt på plass for en vellykket middag. Anbefales på det sterkeste, og gleder oss til vårt neste besøk!

Takk, AndreasMyrengI

Reisende som så på Rimini Corona Blanca, så også på

Maspalomas, San Bartolome de Tirajana

Playa del Ingles, Maspalomas

Har du vært i Rimini Corona Blanca? Del dine erfaringer!