Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig betjening”
Anmeldelse av Compostela

Compostela
Vurdert som nr. 90 av 337 Restauranter i Playa del Ingles
Prisklasse: USD 7 - USD 47
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 6. februar 2019 via mobile enheter

På vei hjem stoppet vi for å ta en siste drink. Det tok litt tid, men så var de på plass. Da vi skulle betale brukte de mer enn 15 minutter på det. En kelner så i hva vi hadde lagt ned, tok ikke pengene men forsvant. Etter mer enn et kvarter og purring ble pengene hentet. De satset vel på at vi skulle bli lei av å vente, og få mer tips på den måten. I stedet fikk de sure gjester og null tips.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Erling H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
238panteras, Gerente på Compostela, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2020

God kveld, jeg heter Sonia. Jeg beklager at du hadde en dårlig opplevelse da du besøkte denne restauranten. Heldigvis åpnet jeg dørene igjen i desember, med mer stab og veldig god kvalitet, til den beste prisen. Og selvfølgelig har du en ny mening om kompostrestauranten. Vennlig hilsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (138)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 138 anmeldelser

Anmeldt 17. februar 2017 via mobile enheter

Nydelig sjømat, proff og erfaren betjening. Svært hyggelig atmosfære, stilrent interiør, anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, 160monas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2016 via mobile enheter

Lite folk i restauranten kan være et dårlig tegn, men vi hadde lest gode anmeldelser og ville prøve.
Kelneren var over snittet høflig og dannet, rett og slett perfekt.
Forretten var et syn for øyet og smakte deilig.
Avkjølt hvitvin, kelneren byttet glass(frosne) tre ganger.
Hovedrettene ga oss også alt vi kunne ønske.
Mandelkaken til slutt satte prikken over i'en.
Et besøk her anbefales!

Dato for besøk: desember 2016
Takk, badeanna63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2016 via mobile enheter

Utrolig at det ikke er mer folk her. Vi kjøpte en sammensatt forrett med mange typer sjømat og grønt i syrlig olje. Deretter muslinger i grøn saus og lyr fyllt med seranoskinke, veldig godt! Dette er ikke en burgerrestaurant og takk for det!

Ta en tur innom og bli møtt av trivelig personale. Du vil huske stedet.

Dato for besøk: desember 2016
Takk, roaldk193
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2015 via mobile enheter

Denne restauranten var den beste matopplevelsen på GC. God service, rent, nydelig mat og en fin og behagelig atmosfære. Skilte seg virkelig ut fra de andre resturantene på GC som ofte var slitte jevnt over og serverte mye halvfabrikat mat. Anbefales!!!

Dato for besøk: november 2015
Takk, charlotten771
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Compostela, så også på

 
Maspalomas, Gran Canaria
Playa del Ingles, Maspalomas
 

Har du vært i Compostela? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din