“Ikke noe himmelsk matopplevelse”
Anmeldelse av Steakhouse El Rancho

Steakhouse El Rancho
Vurdert som nr. 99 av 339 Restauranter i Playa del Ingles
Prisklasse: USD 1 - USD 2
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 17. januar 2019

God øl, og grei tequila.
Maten kan jeg vel si var mat, og ikke mere.
Ikke det beste av mat. Var usikker på om det var biff eller dyrelivet jeg fikk.

Takk, joneinark

Anmeldt 25. desember 2018 via mobile enheter

Bestilte mat til meg og min kjæreste. Maten smakte bra. Personalet var hyggelig. Men det blir litt «over the top». Kunne godt vært litt mer fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Slitsomt at man må forholde seg til så mange forskjellige kelnere. En av innkasterne er veldig høffelig og takknemlig når man velger å spise der. Synd han ikke også var servitør.

1  Takk, Smakspanelet
Anmeldt 24. desember 2018 via mobile enheter

Det startet med at vi måtte vente 1t og 15 min på maten (som egentlig ikke gjorde noe da vi var forberedt på at det kom til å være litt trøkk på julaften) vi var 5 som hadde bestilt chateau briand, 3 medium og 2 medium rå. Den første biffen som kom skulle være medium men var mer eller mindre rå, da folk alikavel var veldig sultne så tok vi det vi fikk.. Oppdaget at biffen var kald, også måtte vi vente 15 min på å få saus - som igjen var kald, nå var alle biffene med tilbehør som før det havnet på grillen.. Etter 15min så kom biffene til medium rå.. Disse var heller medium pluss og enda har ikke sausen kommet.. Så etter 25 min etter at første rett kom ut, ble rett til person nummer 6 levert.. Fortsatt ingen saus... Så oppdager de at de har glemt to retter.. Varm saus kommer endelig- men mesteparten av maten er spist og resterende helt kald. .. Etter ca 45 min etter at første retten ble levert ble endelig siste retten også levert. Denne var både varm og god... Så måtte vi igjen vente 20 min på regningen... Vi fikk full regning selv om vi klaget flere ganger underveis... Og da vi ba om Å få snakke med manageren tok det igjen lang tid.. Til slutt gikk vi ut på kjøkkenet, manageren sto å gjemte seg og til slutt kom det en kelner å hørte på hva vi sa og fikset oss en liten rabatt som plaster på såret for den kalde maten

2  Takk, 467malenec
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Vi var her forrige gang og fikk nydelige tacos og fajitas. Kelneren var ei hyggelig dame som virkelig fulgte med og pratet. Denne gangen spiste vi det samme men fikk en uoppmerksom kelner. God mat druknet i frustrasjon. Spesilet når prisene ligger over middels

Takk, heidichristine0
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Typisk turistfelle. Helt grei mat. Fra biff, taco osv. Dyrere enn andre steder, men overkommelig. Utrolig store porsjoner! Her bør de heller lage mindre og prise mindre.
Tar godt betalt for dårlige viner. Husets vin kostet 14 euro, betalte 3 for den samme i butikken.
Veldig hyggelig betjening. Kommer nok ikke hit igjen fordet

1  Takk, 976aleksanderj

Reisende som så på Steakhouse El Rancho, så også på

Playa del Ingles, Maspalomas
Bahia Feliz, Gran Canaria

Har du vært i Steakhouse El Rancho? Del dine erfaringer!