Her har de noe for en hver smak. Hyggelig betjening og god service. Ligger sentralt ned mot stranden.
6–10 av 346 anmeldelser
Hadde lest om restauranten på TripAdvisor og ville prøve den. Ble overhode ikke skuffet. Vi hadde entrecôte til 10 euro, og grillspyd med nydelige wokede grønnsaker til 11 euro. Saftig og godt kjøtt. Innbydende bord og fin bakgrunnsmusikk (80-90 tallet).Men det var lite folk i forhold til kvaliteten. Synes de fortjener mer reklame for restauranten. Løp og spis!!!
Nydelig mat, billig og hyggelige servitører. Kjøkkenet er nylig pusset opp. Stor meny. Anbefales på det varmeste!!
God og billig mat,store porsjoner hyggelig betjening.Har prøvd en del spisesteder her,men vil si at dette er ett av de bedre.
En hyggelig opplevelse som kom som en overraskelse. Restauranten ligger på veien vis a vis Zara, og har ingen god beliggenhet, men vi blei positivt overrasketGod og rask servering til fornuftige priser