Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 962)
Filtrer anmeldelser
2 962 resultater
Vurdering fra reisende
1 876
736
222
74
54
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 876
736
222
74
54
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 2 962 anmeldelser
Anmeldt 6. april 2018

Fantastisk sted med utrulig fine rom, utrulig bra mat med mange valgmuligheter, salater og kaker/dessert. Vi hadde med 4 barn i alderen 8 til 13 år og alle storkoste seg med bading og ikke minst show om kvelden. Kan varmt anbefales til barnefamilier. Terningkast 6:-)

Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
2  Takk, LarsN1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Recepcion G, Director de Recepción på Green Garden Resort & Villas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. april 2018
Google-oversetting

Dear Guests,

Thank you so much for choosing Green Garden Resort to spend your holiday with us.
It makes us so happy to know that we have seen to all your needs and ensured that you have been totally comfortable.
You have been so grateful and appreciative of it all. It is such a pleasure for us to take care of you as wonderful Guests.
We really hope that you will come back again and enjoy another experience with us.

Kindest regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. april 2018 via mobile enheter

Påskeferie. Kjempefornøyd med service og hotell. Flott mat buffé og flinke folk. Reint og fint. Kjempefornøyd med totalinntrykket. Flott familiehotell. Stille kl 23 og flotte aktiviteter på dagen. Spill og treningsrom. Stille og rolig området. Går busser til strand sentrum og Siam park. Pluss andre plasser⛱

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Per Arne F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Recepcion G, Director de Recepción på Green Garden Resort & Villas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. april 2018
Google-oversetting

Dear guest,

All the BE HAPPY team and Hotel Management, want to thank you very much sincerely for sharing your holidays with us and for taking your time to write this nice review about your experience with us.

It is great to read such nice words about the hotel and services. We all hope you enjoy your stay with us and anything you need let us know.

Best wishes.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. april 2018 via mobile enheter

Supert hotell med oppvarma basseng! Perfekt for ungene! Vi hadde all inclusive og maten var helt grei. Siden hotellet ligger litt avsides til var det greit å ha all maten der. 20-30min å gå ned til stranda, hvertfall for oss som hadde to barn. Taxi er fint å bruke når en bor der.
Men vi kommer gjerne tilbake. Et av de finere hotellene vi har bodd på. :)

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 642bentei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Recepcion G, Director de Recepción på Green Garden Resort & Villas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. april 2018
Google-oversetting

Dear guests,

Thanks so much for trusting us and for reviewing your experience with us on TripAdvisor . It is a real pleasure to read that you enjoyed a " Great Family Holiday" and we have met your expectations.

Our main objective is to make our guests enjoy their stay with us and of course your feedback is really important for us and for our future guests

It is a big pleasure for us to know that you are returning in the short future.

Best wishes.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. april 2018

Var veldig fornøyd med oppholdet på hotellet. Vi hadde all inclusive og bodde på hotellet i en uke! De i resepsjonen var hyggelige og behjelpelige, servitører var koselige og festlige, samtidig som det var godt renhold på stedet! Godt tilbud med aktiviteter og ting som skjer på hotellet, og fantastisk område.

Lite minus for liten varmtvannstank på rommet :)

Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Lise B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Recepcion G, Director de Recepción på Green Garden Resort & Villas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. april 2018
Google-oversetting

Dear guests,

All the BE HAPPY team and Hotel Management want to thank you very much sincerely for sharing your holidays with us and for taking your time once back at home to write this very nice review about your experience here.

It is great to read that we have met your expectations. I will pass your comments to all the staff. They will be very happy to know that they have contributed to make special your holidays.

Best wishes.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2018 via mobile enheter

Fantastisk bassengområde. Området rundt er en opplevelse i seg selv med små hus til både dverger og feer. Lys i trærne på kvelden og morgen gjorde området magisk. En kjempe flott lekeplass og sandkassa var en favoritt for barna. Bra renhold. Bra med egen hotell buss ned til sentrum. Vi var ikke fornøyde ift mat på hotellet. Hadde ikke all inclusive. Følte hotellet baserte seg kun på all inclusive gjestene. Opplevde å sitte i restauranten uten å få hjelp fordi de rigget buffet (selv om de sa det var åpent). Stod også gjentatte ganger i baren uten å få servering fordi de ordnet for all inclusive. En ansatt ble også oppgitt da vi bestilte drikke og sa vi ikke hadde all inclusive. Tydelig at de fleste hadde det der. Det ble vanskelig å få ordnet noe mat på dag/ettermiddag da også supermarkedet var stengt. Anbefaler å planlegge ved å kjøpe inn til å lage selv. Ikke andre spisesteder i nærheten. Ala carte Restauranten hadde ok mat. Ingen barnemeny og måtte kjøpe full porsjon til 2 åringen. Ba om å få med resten til rommet men kelneren kunne ikke engelsk og kasta maten.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Gonsholt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Recepcion G, Director de Recepción på Green Garden Resort & Villas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2018
Google-oversetting

Dear guests,

It is absolutely a present to read your comments. Thank you very much for giving us the opportunity to share your holidays with you and of course a big thanks for your very kind comments on this site.

It is great to read you enjoyed your stay with us and thanks for considering us a " Fantastic Hotel". We have taken note of your suggestions about the food and restaurant service.


Remember that we are here all the time happy to help so for everything you could need in the future, do not hesitate to let us know: green@grupogolfresort.com

Thank you very much for everything.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser