Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 291)
Filtrer anmeldelser
2 291 resultater
Vurdering fra reisende
1 359
625
197
62
48
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 359
625
197
62
48
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 291 anmeldelser
Anmeldt 3 uker siden via mobile enheter

For en ferie med familien pool party er helt rått ☀️ rommene er rene og kjempe fine, flinke til å holde det rent å pent over alt både ute å inne blide å fornøyde de som jobber her og er serviceinnstilte alle sammen det beste syden ferien jeg har vært på å anbefaler dette til alle ❤️

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, christinaeT5792MS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Recepción G, Director de Recepción på Green Garden Resort & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3 uker siden
Google-oversetting

Dear guests,

Thanks so much for taking your time back at home to review and for choosing us to spend your holidays.

All the staff and Management are really concerned about the total satisfaction of our guests and feel really satisfied when achieved.

Have a big hug from all and every member of the staff and hope to have you back with us for another great stay.

Best wishes

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. april 2019 via mobile enheter

Flott hotell med god variert mat og fantastiske ansatte. Underholdning med god kvalitet hver kveld. Yoga med Mimmi er en strålende måte å starte dagen med og byen er bare en 15 min gåtur unna. Ønsker du litt mer spenning, ligger Siam Park 10 minutter med bil unna.

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Trond F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Recepción G, Director de Recepción på Green Garden Resort & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2019
Google-oversetting

ear guests,

Thanks so much for your review and for providing your feedback to us. We appreciate your lovely words about our staff.

It is an absolute pleasure to come to our Tripadvisor site and read such a fantastic review.

All the staff and Management appreciate oyur lovely words and hope to see you back with us shortly.


Best wishes.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. april 2019

Et veldig fint hotell med mange aktiviteter for barna. God mat og hyggelig betjening.

Hvis vi skulle ønsket oss noe måtte det være en grad ekstra i det oppvarma bassenget.

Godt med solsenger. Ca 15 min å gå til sentrum, 20 min til stort kjøpesenter.

Hotellet hadde god underholdning på kveldene, både for store og små. Minidisco for barn med flink leder. Det var også mange aktiviteter for barna på dagtid som var veldig bra.

Vi er 4 personer i familien. Et soverom med to enkeltsenger med aircondition og dobbeltseng i stue/kjøkken, men ikke aircondition her. Stor fin markterrasse.

Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, eivhet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Recepción G, Director de Recepción på Green Garden Resort & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. april 2019
Google-oversetting

Dear guest,

All the BE HAPPY team and Hotel Management want to thank you very much sincerely for sharing your holidays with us and for taking your time once back at home to write this very nice review about your experience here with us.

I will pass your comments to all the staff. They will be very happy to know that they have contribute to make your holidays.

Best wishes.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2019

Fantastisk resort, meget god service og ikke minst et synlig lederskap. Egen A la carte restaurant som anbefales, en føler en er et helt annet sted. Flott bassengområde i loe for all vind. Freshe leiligheter med meget god plass og moderne interiør. Meget bra renhold et stort pluss - servicen på anlegget er 6 stjerners. Anlegget anbefales for alle!

Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, lailaarstrand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Recepción G, Director de Recepción på Green Garden Resort & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. april 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

All the BE HAPPY TEAM want to thank you so much for your review it will be very helpfull for future guests.

Also thank you again for choosing us to spend your holidays and we hope we can have you back very soon, would be our pleasure.

Kind Regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2019 via mobile enheter

Har hatt et fantastisk opphold. Er 4 min å gå til golfbanen og 30 min til sentrum som er akkurat passe når man vil rusle en runde både dag og kveld.
Vi hadde et fint hotellrom med en herlig terrasse og basseng like ved.
Anbefales for både par og familier.

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Global806640
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Recepción G, Director de Recepción på Green Garden Resort & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. februar 2019
Google-oversetting

Dear guests,

Thank you for sharing such a positive review of Green Garden Resort **** through TripAdvisor.

Brilliant! We are happy to read you enjoyed your stay with us and appreciate your recommendations.

Do not hesitate to contact us before coming back for anything you could need or want. We are here at your entire disposal very glad to help you.

All the best.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser