Vi reiste to venninner med hver vår 4-åring, og bestilte all inclusive for enkelhetens skyld, selv om vi var skeptisk til dette fra andre erfaringer. Det viste seg å være et svært godt valg ettersom matutvalget og -kvaliteten var veldig bra. Middagsbuffeten var ulik hver kveld. Til og med vinen var innafor, i motsetning til hva man hører er vanlig.
Siden Green Garden ligger litt unna sentrum ble det ikke mange turer dit, men vi savnet ikke andre restauranter.
Vi bodde i to-roms leiligheter med et lite lekehjørne for barna og rolig utsikt til golfbanen. En liten hage utenfor hadde solseng og sittegruppe, og var solfylt på ettermiddagen. Helt supert.
Personellet var helt strålende! De tullet med barna og var smilende og svært hyggelige, og gjorde oppholdet hakket bedre. :) Det var litt aktiviteter ved bassenget (skumparty var superstas for barna!), men det merket man ikke så mye om man lå litt unna midten.
Om noe kan forbedres skulle jeg ønsket litt bedre rengjøring av tallerkener i buffeten, de var litt udelikate til tider. Det bedret seg noe etter tilbakemeldinger. Og veldig mange reserverte solsenger siden badevakten ikke kom før kl 10, så selv om man var tidlig ved bassenget så var alle de beste plassene beslaglagt av håndklær.
Underholdningen på kveldene var sikkert bra for de som liker slikt, selv savnet jeg muligheten for å kunne danse litt.
Det ble støy og endel masete med mye mikrofontid til lederen av barneklubben som presenterte vinnere av et utall barneleker, hadde vært bedre å gjøre dette før middagen.
Alt i alt hadde vi en strålende ferie. Saltvannsbassenget holdt barna i aktivitet, Green Garden var delikat og trivelig, vi fikk sol og varme og reiste glade hjem igjen.