Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utsøkt”
Anmeldelse av Imperial Tai-Pan

Imperial Tai-Pan
Vurdert som nr. 8 av 297 Restauranter i Playa de las Americas
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 41
Kjøkken: Sushi, Kinesisk, Japansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Dette stedet anbefales på det sterkeste. Veldig god service og nydelig mat. Vår favoritt er and i appelsinsaus. Og and i ingefær saus. Må prøves.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Mammawahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (3 960)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 3 960 anmeldelser

Anmeldt 30. mars 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, veldig god service, MEN den ene hovedretten kom 20 min etter resten av maten. De beklaget og så vi kunne få kaffe på huset, men da vi ikke ville det fikk vi ingen kompensasjon. Anbefaler anden!

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, andreas_arntsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. februar 2018

Vi var på denne restauranten flere ganger når vi var her julen 2016 og gledet oss til å innta årets første feriemåltid her i dag. Vi spurte om de hadde åpent, da det ikke var andre gjester der. Ja, svarte kelneren vi spurte de åpner klokken 13.00 og nå var jo klokken 13.20 Da kom en annen kvinnelig ansatt og overkjørte han og sa de ikke åpnet før 13.30 Vi spurte om vi kunne sette oss ved et bord og vente. Med kvass og ufordragelig tone sa hun ja, men det var INGEN service fø kjøkkenet åpnet 13.30. Helt greit sa vi, og satte oss ved et greit bord. Også det var galt, for det var et bord for fire og vi ble bedt om å sette oss ved et bord for 2 som hun viste oss. OK, greit nok det også. Imidlertid var det en varmeovn rett i nærheten som var ubehagelig, og vi satte oss igjen vet et annet bor for fire. Det var ikke flere bord for to. Da kom hun demonstrativt tilbake og flyttet halve bordet og to stoler. Da forlot vi stedet. Den kvinnen passer ikke i noe serviceyrke!

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
2  Takk, Godtvoksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. januar 2018 via mobile enheter

Helt topp sted. Utrolig god mat her. Anbefales på det varmeste. Servitøren hadde et lite uhell, men opptrådte utrolig profesjonelt og ordnet opp i saken. Her skal vi gå igjen. Uten tvil:)

Dato for besøk: januar 2018
2  Takk, 316petterk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. januar 2018 via mobile enheter

Min mann og jeg hadde en flott kveld her. Jeg spiste sushi, helt fantastisk og min mann spiste Krispy du kan, med nydelig saus og grønnsaker. Servicen var suveren. Anbefales på det varmeste. Hvis man ikke drikker opp vinen, får man flasken med seg hjem

Dato for besøk: januar 2018
3  Takk, torillindbergetm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Imperial Tai-Pan, så også på

 
Playa de las Americas, Arona
Playa de las Americas, Arona
 

Har du vært i Imperial Tai-Pan? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.