“Amazing expireance”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 29. august 2022

Við fjölskyldan áttum æðislega stund saman, góður matur, frábær þjónusta hjá Antonio sem sá um okkur þetta kvöld. Takk kærlega fyrir okkur🤩🥳

Dato for besøk: august 2022
Takk, Hossiv
Bianco Tenerife, General Manager på Bianco Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2022

Thanks! we hope to see you soon!

Anmeldt 4. april 2022 via mobile enheter

Oppmerksomme kelnere og rask servering, men maten var kjedelig. Pepperonien på pizzaen var kruttsterk og bunnen smakte papp. Pastaen var ok.

Dato for besøk: april 2022
Takk, 485lened
Anmeldt 11. februar 2022 via mobile enheter

Hyggelig opplevelse, god mat og kelneren vår Paloma var hyggelig, oppmerksom og fulgte oss godt opp. Restauranten anbefales for eksempel for en middag for to.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, Anne S
Anmeldt 30. januar 2022

Vi hadde bestilt bord ute. Da vi kom fikk vi beskjed om å ta noe å drikke mens vi ventet. Etter laaang venting fikk vi beskjed om å vente inne mens vi så igjennom meny. Vi fikk et lite tomannsbord rett foran høyttalerne. Etter å ha sittet der en stund skulle vi få vente ved et roligere bord. Det ble innerst i lokalet utenfor toalettet. Der satt vi og nektet å bestille før vi fikk bordet vi skulle ha. Etter en stund ser vi at folk forlater bord ute og nye blir fulgt inn flere ganger. Vi fikk da tak i en servitør og klagde. Etter klagen fikk vi omsider bordet vårt en time for sent. Vi bestilte oksefilet og pasta. Pastaen var smaksløs og fileten litt seig og med veldig lite tilbehør. Vi har hatt noen gode måltider med OssoBuco her tidligere, men det er nå historie og vi kommer aldri til å gå hit igjen.

Dato for besøk: desember 2021
Takk, kim b
Venture Restaurants, Marketing på Bianco Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2022

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen din anmeldelse. Jeg beklager at tjenesten ikke svarte til forventningene dine på kvelden. Vi tar sikte på å levere en 5* opplevelse til alle våre kunder og ønsker ikke at noen skal gå ut og føle seg ulykkelige eller misfornøyde, så det er skuffende for oss at du føler deg du har ikke mottatt dette. Dette er ikke våre vanlige standarder for service. Selv om vi ikke kan garantere spesifikke bord eller spesifikke områder i restauranten, prøver vi alltid å imøtekomme kundenes forespørsler, jeg beklager at det etterspurte bordet ikke var tilgjengelig for deg på kvelden. Du kan alltid kontakte oss direkte for å gjøre eventuelle fremtidige reservasjoner, og vi kan sørge for at eventuelle spesifikke forespørsler du har logget på bestillingen din. reservations@venturegroup88.com. Kommentarene dine er verdsatt, og vi takker for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding.

Anmeldt 13. januar 2022 via mobile enheter

Supert sted med fantastisk mat! Hyggelige ansatte og god atmosfære i restauranten.
Vil virkelig anbefale å dra innom der for gode drinker og den beste lasagnen jeg har smakt! Rent og pent i hele restauranten, veldig fotovennlig.

Gabriel var servitøren våres og han gjorde en super jobb!

Dato for besøk: januar 2022
Takk, Curiosity37111352508

Reisende som så på Bianco Restaurant, så også på

Playa de las Americas, Arona
Playa de las Americas, Arona

Har du vært i Bianco Restaurant? Del dine erfaringer!