Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tenerife's beste Champagne sangria? ”
Anmeldelse av Vilaflor

Vilaflor
Vurdert som nr. 108 av 284 Restauranter i Playa de las Americas
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 7. februar 2019 via mobile enheter

Her får du en virkelig god sangria med masse frukt. Et helt måltid i seg selv. Har og kjempegod Aperol om det kan friste før maten. Har og helt grei mat til en ok pris. Ligger på strandpromenaden i Las Americas. Bør besøkes.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 346atlek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (463)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 463 anmeldelser

Anmeldt 8. april 2017 via mobile enheter

Maten var overraskende god. Spareribsen var veldig god, det samme var scampien som var frityrstekt selv om ønsket var grillet reker. Kyllingen var også saftig og god. Ikke overstekt. Maten kom meget raskt. Det som drar ned er den såre stemma til dama som står å synge. Enkelte sanger skjærer i ørene

Dato for besøk: april 2017
Takk, Synnøve R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2016 via mobile enheter

Nydelig mat, god servise og hyggelige omgivelser. Fra kl. 20.30 spilles det musikk. Anbefaler dagens rett, de anbefaler en til to retter hver kveld. Vi har spist der flere ganger, alltid fornøyd.

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mars 2016

Min mann og jeg gjorde et besøk på denne restauranten en kveld for å spise middag. Da vi kom var det ca 8 bord som var opptatt og d satt max 2 personer ved hvert bord,m.a.o god tid til å ta seg av gjestene,men der tok vi feil.Jobbet 3 kelnere den kvelden,to yngre menn hvor av den ene var asiatisk og så var det ei asiatisk jente i tillegg.De to nevnte herrer var mer opptatt å stå uti gata og fjolle og glemte helt at det var gjester i restauranten. Vi måtte altså vinke og veive for å få oppmerksomhet og når vi sa hva vi mente om oppførselen deres,så nesten hån flirte de av det vi sa. Den andre manlige kelneren sto uti gata og så på klokka om at han snart kunne dra hjem fra alle de fæle gjestene som han måtte servere til,sånn følte vi det. Maten var heller ingen stor gastronomisk opplevelse. Vi har aldri opplevd så dårlig service uansett hvor vi har vært i verden,så her var det både første og siste gang vi var innom. Terningkast 0 med minus bak.

Dato for besøk: mars 2016
Takk, isoblich
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2015 via mobile enheter

Et nydelig sted med god mat og topp servise. Fikk forrett på huset mens vi ventet på maten. Vi ble anbefalt lammeskulder og det var et smart valg. Smakfullt og delikat. Flott underholdning med god musikk mens vi så solen gå ned i havet.

Dato for besøk: oktober 2015
Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vilaflor, så også på

Playa de las Americas, Arona
Playa de las Americas, Arona
 
Playa de las Americas, Arona
Playa de las Americas, Arona
 

Har du vært i Vilaflor? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din