Hadde på forhånd lest anmeldelser om hotellet - og konsentrert meg om de dårligere. Har bodd her nå snart ei uke - og er i grunn fornøyd. Vi har ikke merket veldig mye bråk, personellet er behjelpelige og vaskepersonalet gjør det de skal, de hadde til og med vasket opp for oss en dag! Vi er heldige - fått rom med aircondition - var visst ikke mange rom med det. Rommet vender inn mot frokostsalen, ikke noe utsikt, men det gjør ikke oss noe. Det er nok en mer stille og fredelig del av hotellet. Jeg tenker det er mer bråk andre deler av hotellet.Rommet har safe - og man må betale for å få nøkkel til denne - et depositum og leie. Depositumet får man igjen ved levering av kvittering ved avreise. Det var noen få kakerlakker på badet da vi kom, men har heldigvis ikke sett noen siden vi slo på lyset på badet,og lot det stå på. Alt i alt er dette et greit hotell dersom du ikke skal tilbringe mesteparten av tida her - noe jeg antar de færreste gjør. Det ligger ikke langt fra stranden, butikker eller restauranter. Jeg er litt usikker på om jeg vil anbefale hotellet, og usikker på om vi velger dette neste gang.