Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
1,0 av 5 boblerService
Piramides Resort, MarketingPirámides Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 13. mars 2024
Dear guest,

We apologize if you did not like our hotel.

We are, therefore, saddened and surprised this was the impression you received, and we will share your feedback internally for revision. We hope you were able to enjoy the rest of your time in Tenerife.

Best regards,
    kr 1 218
0.5 km fra Pirámides Resort
Se flere hoteller i Playa de las Americas
Anmeldt 19. februar 2024

Vi er fornøyde med oppholdet vårt. Hotellet ligger veldig fint til med tanke på avstand til strand, badeland, restauranter og shoppingsenter. Vi hadde all inclusive, og fornøyd med det. Vi savnet aircondition da det var varmt om natten. Synes hotellet får mange negative tilbakemeldinger, som de ikke fortjener. Vi kommer nok tilbake hit.

Dato for oppholdet: februar 2024
  • Reisetype: Reiste med familie
Takk, Mastercard68
Piramides Resort, Marketing på Pirámides Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2024

Dear guest,

Thank you for your review. Our objective is always making our guest feel comfortable and relaxed in their holidays. We apologise if you couldn't enjoy as expected.

We will share your feedback internally for revision and we hope to see you again a next time, where you can experience a difference.

Kind Regards,
The Hotel management

Anmeldt 22. januar 2024

Er her nå , og har vært heldig med rom . Sol hele dagen og stille del av hotellet.
Harde senger , og litt lite møblert . Men eller er dette et helt standard 3 stjerners hotell .
Skulle ønsket bedre mykere senger.
Ta med egen hårføner og dusjsåpe. Håndklær blir ikke byttet så ofte så kn være lurt å ta med et eget

Romtips: Ta med hårføner, ekstra håndklær .
Dato for oppholdet: januar 2024
  • Reisetype: Reiste som et par
Takk, lill175
Piramides Resort, Marketing på Pirámides Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2024

Dear guest,

We would like to thank you for sharing a positive review of your stay with us. The fact that you enjoyed your holiday is for us the best confirmation that we are working in the right direction.

About the towels, we will send your opinion to the department in charge, as they must be changed one day yes, one day no.

Please note our Hotel is very well located next to the most important clubs and areas of the Island, and our friendly staff is always happy to help you.

We hope to see you next time. Welcome back!

Kind Regards and happy 2024
The Hotel Management

Anmeldt 14. april 2019 via mobile enheter

Greit hotell i forhold til pris. Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Nyoppusset og fint rom, eneste minuset var svært harde senger. Bra bassengområde, men musikken kunne med fordel vært dempet litt. Bra beliggenhet i forhold til sentrum. Vi hadde all inclusive og var fornøyd med maten. Wi-fi burde vært inkludert i prisen, noe som er vanlig på hotellene dag.

Dato for oppholdet: april 2019
Takk, KjellemannNorway
Anmeldt 24. februar 2019 via mobile enheter

Rent og greit, stort flott bad og fint bassengområde. NB her koster alt ekstra, ønsker du Wi-Fi så må du ut med 5 euro PR dag. Vi hadde rom uten air kondisjon men vi kunne leie en vifte til 20 euro for en uke. Smilende og hyggelige rengjøringspersonale ( som vi legger igjen en kiten slant til på rommet hver dag) litt kjipt med 2 enkle senger
Mulig og kjøpe ferske bakevarer på hotellet men det koster mye mindre rett utenfor

Dato for oppholdet: februar 2019
Takk, tomas h
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Hadde på forhånd lest anmeldelser om hotellet - og konsentrert meg om de dårligere. Har bodd her nå snart ei uke - og er i grunn fornøyd. Vi har ikke merket veldig mye bråk, personellet er behjelpelige og vaskepersonalet gjør det de skal, de hadde til og med vasket opp for oss en dag! Vi er heldige - fått rom med aircondition - var visst ikke mange rom med det. Rommet vender inn mot frokostsalen, ikke noe utsikt, men det gjør ikke oss noe. Det er nok en mer stille og fredelig del av hotellet. Jeg tenker det er mer bråk andre deler av hotellet.Rommet har safe - og man må betale for å få nøkkel til denne - et depositum og leie. Depositumet får man igjen ved levering av kvittering ved avreise. Det var noen få kakerlakker på badet da vi kom, men har heldigvis ikke sett noen siden vi slo på lyset på badet,og lot det stå på. Alt i alt er dette et greit hotell dersom du ikke skal tilbringe mesteparten av tida her - noe jeg antar de færreste gjør. Det ligger ikke langt fra stranden, butikker eller restauranter. Jeg er litt usikker på om jeg vil anbefale hotellet, og usikker på om vi velger dette neste gang.

Dato for oppholdet: desember 2018
Takk, 105ritvar