“Koselig restaurant for pensjonister.”
Anmeldelse av Malibu Restaurant

Malibu Restaurant
Vurdert som nr. 126 av 315 Restauranter i Playa de las Americas
Prisklasse: USD 5 - USD 42
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 20. januar 2019

Vi leste på nettet og fikk vite at denne restaurant hadde levende musikk og god mat men ble skuffet. Paella var elenlig med lite smak. Musikken passet for eldre folk uten at det ble nevnt.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, MyD140713

Anmeldt 20. juni 2018

Vi besøkte denne restauranten to ganger for å prøve ut litt av deres store meny. Det som falt best i smak var et fantastisk stort og velsmakende fiskespyd der fisk og reker henger nedover. Restauranten var full hver kveld, men kelnerne var raske og hyggelige og alle fikk maten samtlig. Livlig sted med musikkshow.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Astri H
Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

Dette var feriens hittil dårligste matopplevelse. Svært udelikat sted - møkkete bestikk, møkkete duker og udelikat og lite god mat!

Takk, Hege V
Anmeldt 15. mars 2018 via mobile enheter

Restaurant med stor kapasitet. Bestilte husets vin og en oksefilet med grønn peppersaus. Bakte poteter og grønnsaker. Ypperlig mat bortsett fra at potetene knapt var bakt. Totalt sett, gode smaker og ekspeditt servering. Prisen var absolutt til å leve med.

Takk, 275birgerm
Anmeldt 13. mars 2018 via mobile enheter

Vi dro til denne restauranten da min mor hadde vært her tidligere,og hadde da vært fornøyd med både mat og service. Vi ble plassert ved ett knøttlite bord der vi satt nærmest oppå nabobordet. Min mor som har cøliaki spurte om hva hun kunne spise,fikk hun ett surt svar at hun kunne velge mellom 2 rettet i en stor meny.Når vi sa at vi ikke var interessert i dette,men om vi ikke kunne få grillet svinefilet,gikk det plutselig greit og hun fikk både saus og poteter. Jeg hadde lyst på asiatisk mat noe det står at de har,men det er det lite av på menyen.Valgte tilslutt kylling med karrisaus. Det var rett og slett ingen høydare😩Smakløst,men fint pyntet og dandert på tallerkenen.
Servicen var rett og slett ikke tilstede,super skuff.
Det ser ut som det viktigste er å få fylt opp restauranten og når man er innenfor døren gir man blaffen i kunden.
Kommer ikke til å gå dit igjen.

Takk, kessyk_11

Reisende som så på Malibu Restaurant, så også på

Playa de las Americas, Arona

Har du vært i Malibu Restaurant? Del dine erfaringer!