Støyende lokale med mange TV-skjermer med visning av håndball. Måtte be kelneren om å dempe Tv’n som hang rett over hodet på oss, kunne ikke prate i støyen. Fikk maten ca 10 minutter etter bestillingen. Maten var iskald. Det gikk lang tid før vi fikk kontakt med en kelner og vi krevde å få ny mat. Fikk en mistanke om at de hadde glemt å slå på microbølgeovnen. Fikk ny mat som var varm ca 5 min. etterpå. Slett ikke noen god matopplevelse. Dette var ikke nylaget mat som kom rett fra stekepannen eller ovnen! Det eneste vi likte var vinen. Da regningen kom var vi belastet for 2 flasker vin og ikke 1. Denne restauranten hadde gode folk ute på gaten som sikkert var årsaken til omtrent fullt lokale. Første gang vi ikke har gitt driks på en restaurant, for det fortjente de ikke, selv om kelneren beklaget og beklaget. Vår anbefaling er: Styr unna dette stedet!