“Fin restaurant helt ned til sjøen”
Anmeldelse av Restaurante Mayte

Restaurante Mayte
Vurdert som nr. 38 av 314 Restauranter i Playa de las Americas
Kjøkken: Spansk
Anmeldt 22. februar 2024

God restaurant, som har veldig hyggelig betjening. Deilig å sitte helt ned til sjøen å nyte en god middag. Besøkte dette stedet ved flere anledninger, og like førnøyd hver gang.

Dato for besøk: februar 2024
    • Atmosfære
Takk, Steinar M
Juan Arnedo, Director General på Restaurante Mayte, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. februar 2024

Muchas gracias 🍽 🥂 😍 💙

Hasta la próxima 👋

Anmeldt 10. mars 2023 via mobile enheter

Dette var virkelig bra! Deilig fersk fisk med canaripoteter anbefales! Og i tillegg er betjeningen veldig hyggelig og rask, til og med når restauranten er stappfull! Denne må du prøve!

Dato for besøk: mars 2023
Takk, kristinw608
Anmeldt 7. november 2021 via mobile enheter

Denne restauranten kan trygt anbefales! God mat og hyggelig betjening, fin beliggenhet langs strandpromenaden. Perfekt sted for lunsj, middag eller for å ta en drink og nyte utsikten.

Dato for besøk: november 2021
1  Takk, Siw S
Juan Tomás A, Propietario på Restaurante Mayte, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2021

Muchas gracias por visitarnos. Nos alegra saber que han salido encantados tanto con nuestra comida como con nuestro servicio.

Reciban un cordial saludo,

Juanto Arnedo
Manager - Restaurante Mayte

Anmeldt 21. november 2019 via mobile enheter

4. gang vi er her, og hver gang gleder vi oss til lunsj hos Mayte. Har prøvd flere retter, men favoritten er marinerte blåskjell og kongereker i hvitløksolje. Vi bestiller en av hver på deling, brød og husets hvitvin. Himmelsk! At stedet har fin utsikt og at personalet er hyggelig og imøtekommende er en bonus.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, trtrenge
Anmeldt 3. februar 2019

Spiste middag 2 ganger der, og vi fikk god mat og god service. Flott å sitte der om kvelden og se på solnedgangen.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, B0dilA

Reisende som så på Restaurante Mayte, så også på

Costa Adeje, Adeje
Tenerife, Kanariøyene

Har du vært i Restaurante Mayte? Del dine erfaringer!