“Kjempebra!”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 22. februar 2024 via mobile enheter

Kjempebra service, fikk drikke med en gang. Serviceinnstilte og hyggelige kelnere. Mye å velge mellom på menyen. Alle var kjempefornøyd. Bestillte alt fra pizza til pasta, entrecôte, snitzel.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, anita h

Anmeldt 29. januar 2020 via mobile enheter

Nydelig atmosfære og fantastisk hjemmelaget steinovnsbakt pizza. Vi anbefaler denne restauranten på det sterkeste

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, Rachelleon2579
Anmeldt 9. november 2019 via mobile enheter

Et hyggelig sted som kan anbefales. Nydelig mat med god service. Anbefales. Vi oppdaget dette stedet på vår siste feriedag.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, AnnveigG
Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Vi bestilte begge pizza pepperoni, og ble positivt overrasket. Det smakte skikkelig godt, og ikke minst var det service i særklasse. Anbefaler stedet om du er glad i pizza, men de har nok masse annet godt også🍕

Dato for besøk: januar 2019
Takk, chartermagda
Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted med god service og god pizza🍕. Fantastisk cappuccino ☕ . Trist med utsikt mot parkeringsplass og supermarked.

Takk, AshildBue

Reisende som så på Little Italy Pompei, så også på

Playa de las Americas, Arona

Playa de las Americas, Arona

Har du vært i Little Italy Pompei? Del dine erfaringer!