“Anbefales, god mat, flott sted”
Anmeldelse av El Americano

El Americano
Vurdert som nr. 268 av 317 Restauranter i Playa de las Americas
Kjøkken: Amerikansk, Grill
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 25. desember 2018 via mobile enheter

Julemiddagen ble spist her, treretters. Alt var godt, smakfulle retter, noen spiste lam og noen indrefilet. Trengte ikke å krydre, her var det bare å nyte maten. Etterhvert ble det levende musikk, trubadur med gitar og hits fra 60-70 tallet. Restauranten samlet mye folk som koste seg. God service. Det var heller ikke dyrt. Vi kommer tilbake.

Takk, edvin_2016

Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Helt greit, vi hadde typisk mexicansk som var helt greit, mye mat og forholdsvis rask levering, hyggelig betjening.
Kommer kanskje under kategorien turistfelle

Takk, 567alfb
Anmeldt 12. april 2018 via mobile enheter

Her er det bare å holde avstand hvis du skal spise!! Hyggelig service og godt drikke hjelper ikke, maten er dyr og dårlig!
Prøvde meg på t-bone steak, og det ble en gedigen nedtur!

Gå videre!!!

Dato for besøk: april 2018
Takk, stenerikh
Anmeldt 18. desember 2017 via mobile enheter

Små porsoner. Elendig mat. Vil ikke sende min værste fiende dit. Bestilte biff,den var som gummi. Spiste litt av den, var like sulten da vi gikk,som da vi kom👎

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Lill H
Anmeldt 29. juni 2017 via mobile enheter

Hyggelige servitører, bra livemusikk, men ikke verdt det i der hele tatt. Det tok over 1,5 time før vi fikk maten våres, hadde maten vært himmelsk, så hadde det nok verdt vente tiden, men det var den absolutt ikke, med mindre du liker kokt spareribs, tørr biff og løkringer som består kunne av løk uten fritering

Dato for besøk: juni 2017
Takk, ThomasL1931

Reisende som så på El Americano, så også på

Los Cristianos, Arona

Playa de las Americas, Arona

Har du vært i El Americano? Del dine erfaringer!