Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Litt bortgjemt restaurant på Playa de las Americas”
Anmeldelse av Gula

Gula
Vurdert som nr. 70 av 284 Restauranter i Playa de las Americas
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 7. februar 2019

Denne restauranten ligger i tilknytning til hotell Parque Santiago 4, og faller litt utenfor selve restaurantgaten i motsatt retning. Men, dette er sannsynligvis en av de bedre reataurantene i området. Maten bestilles via IPad, rettene er mangfoldige og kvaliteten er utmerket. Servicen, ikke mange har så mange som tar hånd om deg og alltid passer på at du har det du trenger. Rettene er mangfoldige både når det kjøtt fisk og skalldyr. To besøk i år, og flere gjennom de siste årene bekrefter en restaurant som satser på kvalitet og service av ypperste grad. Restauranten fortjener større oppmerksomhet, anbefales som et utmerket alternativ til det store utvalget av restauranter i området.

Dato for besøk: februar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Roy N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guiayara_Abbassi, Community Manager på Gula, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. februar 2019
Google-oversetting

We appreciate your visit and your opinion and we hope you can come back soon to enjoy our restaurant again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (741)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 741 anmeldelser

Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Dette er restauranten med veldig bra mat, bra vinkart, ypperlig service, og med en flott bar.
Fra vi kom til døra fra vi gikk igjen 4 timer senere var absolutt alt 100%.
Dette er steder hvor du skal gå til, hvis du/dere skal ha en ekstra flott kveld

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Jarle72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guiayara_Abbassi, Community Manager på Gula, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2019
Google-oversetting

We appreciate your visit and your opinion and we hope you can come back soon to enjoy our restaurant again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat. Vi har vært i Playa de las Americas mange ganger før, men har aldri vært innom Gula. Hit vil vi komme tilbake flere ganger! Vi bestilte tre retter hver, og alle rettene var kjempe gode. Kom tilbake dagen etter kun for å spise dessert, da de lager desserten selv. De fleste andre resturantene har ferdig desserter fra typ Nestle etc.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, 806hege_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guiayara_Abbassi, Community manager på Gula, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mai 2018
Google-oversetting

Thank you for your visit and for your opinion.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2018

Her var det et kjøkken utover det vanlige, nydelig mat. trivelig betjening. Veldig irriterende støyende akustikk fra kjøkken og gjester. Flott utsmykning i lokalet.

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tor E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guiayara_Abbassi, Community manager på Gula, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2018
Google-oversetting

Thank you for your visit and for your opinion.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. januar 2018 via mobile enheter

Veldig bra plass! Spiste tunfisk og hummer salat. Super personale og kjempe god mat og vin! Anbefales

Dato for besøk: desember 2017
Takk, 186aleksandern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guiayara_Abbassi, Community manager på Gula, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2018
Google-oversetting

Thank you for your visit and for your opinion.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gula, så også på

Playa de las Americas, Arona
Playa de las Americas, Arona
 
Playa de las Americas, Arona
Playa de las Americas, Arona
 

Har du vært i Gula? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din