Hadde høye forhåpninger til denne restauranten når vi som en stor familie på 13stk hadde lest gode anmeldelser om denne plassen tidligere. 100Euro for å booke bord/depossitum er vel også en indikasjon på at dette skal være en litt «classy» plass og ikke bare en strandbar man faller innom. Dessverre var skuffelsen enorm. Bordet vi fikk var plassert slik at servitørene ikke kunne komme til rundt hele bordet. Dama som serverte sølte både rødvin og parmesan på oss, hadde knapt nok tid til å ta bestillingene og etter at drikkene som var bestilt kom, måtte vi vente 1,5 time på mat. De som hadde bestilt entrecôte fikk omtrent rått kjøtt som måtte tilbake på kjøkkenet 3 ganger for å bli medium + / Well done som var det som var bestilt av oss. Ingen spørsmål om vi syntes maten var bra, og når vi ba om mer å drikke virket det som vi var til bry for alt og alle der inne. Bordet ble omtrent ryddet mens du hadde gaffelen i maten på tallerkenen. Servitørene og de som jobbet der hadde det alt for travelt. Virket sure for å få betalende kunder. Alt var bare galt her. Styr unna!