Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 162)
Filtrer anmeldelser
3 163 resultater
Vurdering fra reisende
1 338
1 128
461
149
87
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 338
1 128
461
149
87
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 3 163 anmeldelser
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Vi har hatt en nydelig uke! Booket all inclusive, og angrer ikke på det. Nydelig mat. Variert.
Litt bråkete , men dette pga renovering. Var klar over dette på forhånd.
Rent og pent over alt
God service
Anbefaler dette hotellet

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 550Aleksander
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
parquelapaz, Assistant Manager på Aparthotel Parque De La Paz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. desember 2018
Google-oversetting

Dear 550Aleksander

I would like to begin by thanking you for the time you have taken to share your experience with us, as well as for your preference in selecting Aparthotel Parque La Paz for your holiday.

We are delighted to know that you enjoyed a pleasant stay with us, since we strive day by day to keep improving and to provide our guests with unique and memorable experiences.

The entire team is looking forward to having the pleasure to welcome you at Aparthotel Parque La Paz

Best regards,
Natalia Ramos

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. desember 2017 via mobile enheter

Vi fikk rom 418, det bør ikke leies ut til noen. Gammelt og slitt, stort hull i kjøkkenbenk, knekket kjøleskap innvendig, senger knirket så veldig at man ikke fikk soverom natten, ingen stikkontakter i rommet, bare en på kjøkkenbenken.
Vi ble skikkelig skuffet.
Prøvde å få bytte rom, de kunne ikke hjelpe oss på hotellet. Turen var kjøpt hos Apollo, vi måtte kontakte de... Apollo kunne ikke hjelpe, hadde ikke flere rom sa de. Vi kunne betale 2500,- kroner og bytte hotell, da var det 4 dager igjen av uken vår! Hotellet hadde ledige rom fikk vi beskjed om tidlig i uken, så velvilje var ikke tilstede.
En ansatt som kom for å gi oss en «far til fire», så vi kunne lade tlf våre, og prøve å ordne sengene, sa hun var brydd over det dårlige rommet. Sa det ikke burde vært i bruk. Vi kom ingen vei, bodde en uke på et elendig rom, aldri mer dette hotellet!!!

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, kristoffersentove
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
parquelapaz, Assistant Manager på Aparthotel Parque De La Paz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. desember 2017
Google-oversetting

Dear kristoffersentove

Thank you for sharing your comments with us through TripAdvisor and for choosing our resort for your holiday.

We truly regret if some aspects of your experience did not meet your expectations, and if the situations you described according to the room and facilities made a negative impression of our hotel. You may rest sure that your feedback has already been shared with the area supervisors of our resort, in order to take into consideration your perception to keep improving.

We hope to have the opportunity to welcome you soon to our resort.

Best regards,
Natalia Ramos

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2017

Dette er min tredje anmeldelse av Parque la Paz og vårt femte opphold på hotellet. Som tidligere nevnt har hotellet en av de beste og mest sentrale beliggenheter i Las Americas, med kort vei til strand og en mengde restauranter og butikker av alle typer.

Det har også et meget romslig og innbydende bassengområde, som nå er ytterligere oppgradert med kunstig gressplen rundt bassenget.

Nytt for oss denne gang var gratis TV med NRK 1 og fri adgang til Wifi.

Som tidligere var renholdet meget godt både innendørs og utendørs, og resepsjonsbetjeningen var både profesjonell og imøtekommende.

De negative sidene var som tidligere bemerket belysningen i oppholdsrom i leiligheten og en god del bråk sent på kveld fra puber i hotellets nærområde.

Vi besøker gjerne Parque la Paz igjen.

Dato for oppholdet: februar 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Einar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
parquelapaz, Assistant Manager på Aparthotel Parque De La Paz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2017
Google-oversetting

Dear Einar H

I would like to begin by thanking you for the time you have taken to share your experience with us, as well as for your preference in selecting Aparthotel Parque La Paz for your holiday.

We are delighted to know that you enjoyed a pleasant stay with us, since we strive day by day to keep improving and to provide our guests with unique and memorable experiences.


We hope to have the opportunity to welcome you soon to our resort.

Best regards,
Natalia Ramos

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. desember 2015 via mobile enheter

Ble positivt overrasket over at hotellet er så fint!Var veldig heldig som fikk den eneste leiligheten som er nyoppusset på hele hotellet. Kunne ikke hatt det bedre.
Nydelig soverom, flott bad,hjørnesofa i stua og flatskjerm.Masse sol og utsikt fra verandaen. Harde senger....men det er det ofte....Bassenget var litt kaldt,men bortsett fra det :tipp topp! Kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: desember 2015
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Solfrid P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ParqueDeLaPaz, Gerente på Aparthotel Parque De La Paz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2016
Google-oversetting

Thank you very much for your nice and positive review. Welcome back at any time!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2015

Hotellet var bra, litt og sette fingeren på, men det var småting. Hyggelige alle de vi traff som jobbet der. Om det var i restauranten eller ved bassenget og resepsjon. Blide og spøkefulle. Og så var det bra frokost. Bassengområdet rent og pent.

Romtips: Rom mot bassenget er rolig. Litt utsikt om en får de som er inne på området, velg andre eller tredje.
Dato for oppholdet: desember 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Marit L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ParqueDeLaPaz, Gerente på Aparthotel Parque De La Paz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2016
Google-oversetting

Thank you very much for your nice and positive review. Welcome back at any time!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser