“Herlig sted”

Kjøkken: Argentinsk, Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

En fantastisk opplevelse for både store og små, veldig god mat, fin plass og hyggelige servitører. Det beste måltidet vi hadde under vårt opphold på tenerife 😀 Anbefales!!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Siri N
GourmetlandGroup, Director Comercial på Taurus Las Americas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mars 2019

Thanks!

Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Vi hadde lunsj som var helt topp , nydelig burger og deilige blåskjell i fløtesaus , bestemte oss for å spise middag senere samme dag . Ble servert noe av det beste kjøtt du kan tenke deg ! Må jo og skryte av Babor og Roberto , helt fantastiske begge to !
Kjempe service !
Kommer igjen for middag og flere lunsjer !

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Gvelven

Thanks!

Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Kjempe god mat. Både Spareribs, kyllingspyd og kjøttboller kan anbefales. Til og med småjenta likte Spareribs. Ta dere en tur!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, JEHeggholmen
Gourmetland R, Director Comercial på Taurus Las Americas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2018

Vi setter pris på din kommentar Jan-Erik!

Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Restauranten kan anbefales. Vi bestillte spareribs som var fantastisk godt, og fekk god service av Babor. Frister til gjentakelse

Dato for besøk: september 2018
Takk, Mariann V
Gourmetland R, Director Comercial på Taurus Las Americas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018

Takk! Vi er glade for å vite at du har hatt glede av restauranten vår...

Anmeldt 15. mars 2018 via mobile enheter

Bestemte oss for en kjøttrestaurant og på vår tur på Strandpromenaden falt valget på Taurus II.

Ble tatt imot på en hyggelig måte og fikk et bord for oss selv i et hjørne.

Vi hoppet over forretten og gikk rett på hovedrett.
Fruen bestilte spareribs.
Jeg bestilte ovnsbakt lammeskulder - som er en av mine favoritter.
Til maten bestilte fruen cola og jeg en stor øl.

Det tar naturlig nok litt tid å klargjøre rettene, men ikke mer enn man må forvente.

Maten som ble servert var både delikat og velsmakende.
Det ble et måltid i stillhet. Vi bare spiste og nøt.

Jeg spiste tre iskuler til dessert, som var pent anrettet i et glass med stett.

Kan anbefale Taurus II - vi hadde en fin opplevelse der til en fornuftig pris.

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, eholst
Gourmetland R, Director Comercial på Taurus Las Americas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mars 2018

Takk elhost! Din mening er veldig viktig for oss ... Vi håper å se deg igjen!

Reisende som så på Taurus Las Americas, så også på

Playa de las Americas, Arona

Har du vært i Taurus Las Americas? Del dine erfaringer!