Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
7 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 150
Vis tilbud
Official Site
USD 180
USD 95
Vis tilbud
SPAR USD 85
Gratis avbestilling frem til 30.05.21
Expedia.com
USD 150
Vis tilbud
Hotels.comUSD 150
PricelineUSD 150
StayForLongUSD 180
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 291)
Filtrer anmeldelser
1 291 resultater
Vurdering fra reisende
870
313
72
23
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
870
313
72
23
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 291 anmeldelser
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Vi har bodd mange steder, og her trives vi veldig godt. Sentralt og stille. Frokosten er veldig bra og anbefales. Varer fra 08 til 11. Flott bad med tropedusj og rikelig med varmt vann. Wifi på rommet fungerer utmerket med god hastighet. 40 tv kanaler, dog ingen skandinaviske, men flere engelske og tyske. Her trives vi svært godt, hyggelig betjening. Her kommer vi igjen.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Eirik D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2018 via mobile enheter

Nesten nytt hotell og veldig bra standard på rom. Da vi ankom hotellet fikk vi et glass «sprudlende» og på rommet ventet sandwicher og frukt (vi ankom sen kveld). Nydelig bad og gode senger (med unntak av de harde spanske putene) med en tynn dyne isteden for uappetittlige ullpledd.
Veldig bra renhold både av rom (daglig) og av fellesområder.
Stille og rolig (18-årsgrense) og relativ høy gjennomsnittsalder. Kl. 22 var det rolig og man kunne sitte på verandaen å nyte sommerkvelden i fred og ro.
Variert og tipp-topp frokost. Veldig servicevennlig personale.
Litt lite sol i bassengområdet og det var kamp om solstolene (som var over gjennomsnittsstandard). Oppvarmet deilig basseng.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 950viviannb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jaume M, Gerente på Vanilla Garden Boutique Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2018
Google-oversetting

Dear Vivi-Ann B,

It is absolutely a present to read your comments. Thank you very much for giving us the opportunity to share your holidays with you and of course a big thanks for your very kind comments on this site.

Fantastic to read that you had a lovely time with us. I will pass your comments to all the staff and at the same time i send you a warm hug and all our best wishes for all of you.

Remember that we are here all the time happy to help so for everything you could need in the future, do not hesitate to let us know: info@vanillagardenhotel.com

Thank you very much for everything
Best regards!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2017

Har vært på flere bra hoteller på Tenerife,men Vanilla Garden topper lista.Du blir møtt i resepsjon av en særdeles hyggelig betjening,med et glass cava.Rommene er godt utstyrt,med en god seng.Og et stort romslig bad.Et inbydende og trivelig basengområde,med flotte solsenger.Vi hadde halvpensjon,som kan anbefales.Meget god både frokost og middag.Servert av særdeles hyggelige servitører.Kommer garantert tilbake hit.

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Pero391
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jaume M, Gerente på Vanilla Garden Boutique Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. april 2017
Google-oversetting

Dear Pero391,

It is absolutely a present to read your comments. Thank you very much for giving us the opportunity to share your holidays with you and of course a big thanks for your very kind comments on this site. In addition, it is truly a pleasure to know that you appreciated our helpful and attentive staff, our well-appointed rooms, and our gastronomic offer, ideated to create unique and unforgetable experiences.

Fantastic to read that you had a lovely time Vanilla Garden Hotel ****. I will pass your comments to all the staff and at the same time i send you a warm hug and all our best wishes for all of you.

Remember that we are here all the time happy to help so for everything you could need in the future, do not hesitate to let us know: info@vanillagardenhotel.com

Kind Regards!

follow us on Facebook & Instagram!
@vanilla_garden_hotel
#vanillagardenhotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2016

Har nettopp vært på 1 ukes opphold her. Vi bodde på Lime Suite, som var en veldig fin suite. Ved ankomst spurte om å få bytte suite, pga plasseringen/solforhold, men det var ikke mulig, utenom å oppgradere suite mot ekstra kostnad. Suiten vår var av god standard, stue og soverom. Det var TV'er i begge rommene. Senga var veldig stor, med god madrass (tempur?), putene var litt ukomfortable, da de var store, tykke og "tunge". God aircon, lite kjøleskap, vannkoker og mikrobølgeovn. Badet var helt supert, stort, godt lys, 2 vasker og stor dusjsone, med doble regndusjer. Suiten ble vasket og vi fikk nye håndklær hver dag. Det eneste negative var lite sol på balkongen; ca. 1 time på ettermiddagen.
Frokosten var veldig god, og ble servert til kl 11.
Personalet var meget hyggelige.
Plasseringen av hotellet er meget sentralt, men likevel rolig.

Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Traveler68Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jaume M, Gerente på Vanilla Garden Boutique Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. desember 2016
Google-oversetting

Dear guest,
Thank you for sharing such a positive review of Vanilla Garden Hotel **** through TripAdvisor.
We are delighted to know that you have enjoyed your stay, as it is due to the effort and dedication of our team, that we are able to achieve our goal – the total satisfaction of our guests.
You may rest assured that I will personally share your comments with our team, who will be glad to know that you had a lovely time with us.
We are looking forward to welcoming you again to Vanilla Garden Hotel ****.
Do not hesitate to contact us before coming back for anything you could need or want. We are here at your entire disposal very glad to help you.

info@vanillagardenhotel.com

Kind regards
Jaume

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. februar 2016

Hotellet lå litt tilbake fra "partygata", men bare en liten spasertur til sentrum. Hotellet hadde 18 års grense og var et stille hotell. Fine rom med og stort bad. Renholdet var helt flott og betjeningen var behjelpelig med alt. Da vi kom ble vi møtt av en dame som snakket norsk og vi fikk hvert vårt glass med deilig kald kava. Det var frokost i prisen og den var helt grei og de hadde flere sorter grovt brød å velge i. Det var gratis wifi på rommet og mange strømuttak. Det var det også i restauranten og i sittegruppa ute.Det er mange trapper på området. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: januar 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 1Mette51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jaume M, Gerente på Vanilla Garden Boutique Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2016
Google-oversetting

Dear guest,
Thank you for sharing such a positive review of Vanilla Garden Hotel **** through TripAdvisor.
We are delighted to know that you have enjoyed your stay, as it is due to the effort and dedication of our team, that we are able to achieve our goal – the total satisfaction of our guests.
You may rest assured that I will personally share your comments with our team, who will be glad to know that you had a lovely time with us.
We are looking forward to welcoming you again to Vanilla Garden Hotel ****.
Do not hesitate to contact us before coming back for anything you could need or want. We are here at your entire disposal very glad to help you.

info@vanillagardenhotel.com for requests and reservations.

Kind regards
Jaume

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser