Hotellet ligger utmerket til i forhold til restauranter, strand og handlegate.Vært i området 4-5 ganger tidligere, det var første gang på dette hotellet. Vi kommer ikke tilbake før stedet har vært igjennom en renovering og oppussing. Vi bodde i en to etasjes leilighet, den var ganske nedslitt. Vi hadde mye maur som kom opp gjennom (manglende) flis fuger. Fikk en spray i resepsjonen for å fikse problemet. Døra til badet gikk i lås av seg selv så vi ikke kom inn. En hyggelig vaktmester måtte til slutt bryte opp dekselet til låskassen. Og slik ble den stående til vi dro. Sengene luktet sur svette, rett og slett motbydelig. Da det ble skiftet på sengene etter noen dager fikk den ene senga et laken som var flekkete og som luktet grusomt. Vi byttet dette selv før vi la oss. Soverommet ligger i andre etasje. Hverken aircondition, ventilasjon eller takvifte og forferdelig varmt når man skal prøve å sove. Åpen verandadør i første etasje og åpent vindu i andre hjalp noe. Verandaen var fin med god utsikt. Var utstyrt med to veldig gode sun-beds, bord og stoler. Minuset var at det lå en konstant eim av sigarettrøyk der fra omkringliggende leiligheter. Vi spiste ikke på hotellet og kan ikke si noe om mat og servering. Vil si at renholdet var godt selv om vi nok følte at rommet var skittent siden det var så nedslitt. Lite bugs å se med unntak av maurene på rommet. Med noen markante unntak var det hyggelig betjening. Men dette er langt fra noe 4 stjernes sted.