Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bestill nå! Dette hotellet er snart utsolgt.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 6 406
Hotels.comUSD 6 406
ZenHotels.com
getaroom.com
Booking.com
eDreams
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (575)
Filtrer anmeldelser
576 resultater
Vurdering fra reisende
141
175
153
57
50
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
141
175
153
57
50
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 576 anmeldelser
Anmeldt 4. januar 2020 via mobile enheter

Hotellet er stort og leilighetene har ikke spesielt høy standard, men det er rent og de er ok utstyrt. Bassengområdet er rent og ryddig. Det er lunt når det er mye vind. Personalet i resepsjonen er hjelpsomme og gir gode svar.
Det beste med hotellet er beluggenheten. Det tar 3 min å gå til strandpromenaden mot Los Cristianos, 3 min til las Vistas stranden. Det er butikker, restauranter og alt vi trenger helt i nærheten.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 839maritm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2019

Hotellet ligger utmerket til i forhold til restauranter, strand og handlegate.Vært i området 4-5 ganger tidligere, det var første gang på dette hotellet. Vi kommer ikke tilbake før stedet har vært igjennom en renovering og oppussing. Vi bodde i en to etasjes leilighet, den var ganske nedslitt. Vi hadde mye maur som kom opp gjennom (manglende) flis fuger. Fikk en spray i resepsjonen for å fikse problemet. Døra til badet gikk i lås av seg selv så vi ikke kom inn. En hyggelig vaktmester måtte til slutt bryte opp dekselet til låskassen. Og slik ble den stående til vi dro. Sengene luktet sur svette, rett og slett motbydelig. Da det ble skiftet på sengene etter noen dager fikk den ene senga et laken som var flekkete og som luktet grusomt. Vi byttet dette selv før vi la oss. Soverommet ligger i andre etasje. Hverken aircondition, ventilasjon eller takvifte og forferdelig varmt når man skal prøve å sove. Åpen verandadør i første etasje og åpent vindu i andre hjalp noe. Verandaen var fin med god utsikt. Var utstyrt med to veldig gode sun-beds, bord og stoler. Minuset var at det lå en konstant eim av sigarettrøyk der fra omkringliggende leiligheter. Vi spiste ikke på hotellet og kan ikke si noe om mat og servering. Vil si at renholdet var godt selv om vi nok følte at rommet var skittent siden det var så nedslitt. Lite bugs å se med unntak av maurene på rommet. Med noen markante unntak var det hyggelig betjening. Men dette er langt fra noe 4 stjernes sted.

Dato for oppholdet: oktober 2019
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, SulisSofus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2019

Solsengene og parasollene ved bassenget er reservert med håndduker (og noen med kjetting og hengelås) fra tidlig morgen. For oss som reiser med baby er det uaktuelt å ha på vekking for å få sikret oss solsenger, heldigvis er stranden ved hotellet nydelig. Store fine rom, men de er utrolig varme og umulig å få luftet ut av. 25 grader på soverommet er litt i meste laget. Det finnes et vindu på soverommet som går ut til en slags bakgård, det eneste man oppnår ved å lufte er å slippe inn matlukten fra cafeen på hjørnet. Sengen lukter sur gammel svette og tåfis,utrolig ubehagelig. Renholdet forøvrig er helt topp. Frokosten er ok, men kanskje ikke verdt 9 euro. Beliggenheten til hotellet er helt super.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, KristinaPaaTur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Fint hotell med stort område. Perfekt beliggenhet med både strand og gata rett utenfor. Ok rom. Stort minus at de ikke har air condition på alle rom. Det måtte man leie for 60€ for tre. Første rommet vi fikk hadde to ødelagte balkongdører som ikke kunne låses i 1. etg ut mot gaten, og av sikkerhetsmessige årsaker ville vi ikke ha dette rommet. Der var det faktisk to stk air condition, og på det nye rommet vi fikk tildelt var det kun takvifte. Utsikten på dette rommet var derimot veldig bra. Rett mot havet og promenaden. God service og hyggelig betjening!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, lhaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2019

Hotellet ligger rett ved stranden som er helt fantastisk! De nederste rommene kunne selvfølgelig vært litt bedre enn slik vi opplevde et av dem, ellers var maten, rengjøringen/hygienen og de ansatte helt fantastiske! Overnattet der i en uke i 2011 og to uker i 2016! Elsket det!

Romtips: De øverste er nok de beste rommene, jo høyere opp du velger jo bedre rom får du. Rommene ut mot havet er nok de mest populære av en grunn.
Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, IneA_03
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CoralCompostelaBeach, Director Hotel på Hotel Coral Compostela Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2019
Google-oversetting

Thank you for your comments on our complex.
I thank you for choosing our resort twice to enjoy your holiday.
We hope to see you soon
Gloria de la Roza

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser