Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
gunnarhenriksen
Kristiansand, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 5. feb. 2019
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
5,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pius L, General ManagerCentara Koh Chang Tropicana Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. feb. 2019
Dear gunnarhenriksen

Warmest greetings from Centara Koh Chang Tropicana Resort.

Many thanks for having chosen our resort for your recent stay while on Koh Chang.
We are so happy to hear that you consider us a lovely and nice hotel directly located on the beach and that you enjoyed our breakfast buffet and our weekly Seafood BBQ Buffet on Saturday Night.

We are looking forward of welcoming you back in the near future again.

Best regards
Pius M. Luechinger
General Manager
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 060
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.9 km fra Centara Koh Chang Tropicana Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 792
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
1.8 km fra Centara Koh Chang Tropicana Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 697
kr 1 615
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 615
1.8 km fra Centara Koh Chang Tropicana Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 000
  • Booking.com
  • Algotels
  • Hotels.com
7.6 km fra Centara Koh Chang Tropicana Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 545
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
2.6 km fra Centara Koh Chang Tropicana Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 263
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
4.5 km fra Centara Koh Chang Tropicana Resort
Gratis parkering
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 873
  • Priceline
0.8 km fra Centara Koh Chang Tropicana Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 027
  • Priceline
2.1 km fra Centara Koh Chang Tropicana Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 665
  • Expedia.com
    kr 679
3.1 km fra Centara Koh Chang Tropicana Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 677
  • Expedia.com
    kr 760
5.3 km fra Centara Koh Chang Tropicana Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Koh Chang
Anmeldelser (1 533)
Filtrer anmeldelser
1 533 resultater
Vurdering fra reisende
860
421
172
51
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
860
421
172
51
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 533 anmeldelser
Anmeldt 5. januar 2018 via mobile enheter

Veldig fint hotell helt ved stranden. God frokost og god mat i restaurantene. Godt utstyrt treningsrom. Hyggelig personale. Hotellet er litt slitt og kunne trenge en oppgradering. Mat og drikke er dyrt - som på alle Centara hoteller.

Dato for oppholdet: februar 2017
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 114hildes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pius L, General Manager på Centara Koh Chang Tropicana Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2018
Google-oversetting

Dear Hilde S,

Warmest greetings from Centara Koh Chang Tropicana Resort.

Thank you for staying with us and for your kind review and recommendation. We are delighted to note that you had a pleasant stay with us and appreciate your valuable feedback.

We hope we have the opportunity to welcome you back in the near future.

Best regards,
Pius M. Luechinger
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2017 via mobile enheter

Flott strand og beliggenhet.
Slitent anlegg og en del rom med mugg og fukt.
God mat og servicen Ok.
Bestilte speedbåt via resepsjonen og det var en flott opplevelse å besøke øyene utenfor.
Hvis vi kommer tilbake er det ikke sikkert vi velger denne plassen.

Dato for oppholdet: februar 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, torbjornla
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pius L, General Manager på Centara Koh Chang Tropicana Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2017
Google-oversetting

Dear torbjornla,

Warmest greetings from Centara Koh Chang Tropicana Resort.

Thank you for choosing to stay with us and thank you for taking the time to share your feedback. We are happy to know that you liked our great beach and location. We are sorry however that you thought some of our rooms and facilities looked tired. We work hard on renovating our resort so that we can give all our guests a great experience.

We hope we have the opportunity to welcome you back some time in the future.

Best regards,
Pius M. Luechinger
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2016 via mobile enheter

Flott sted, ingen trafikkstøy, kort vei til restauranter og butikker. Rent og pent, og ikke en eneste maur på rommet. Vennlig og hjelpsom betjening. Rikholdig frokostbuffet. To bassengområdet, og egen strand med nok solsenger.

Dato for oppholdet: november 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, IvarHH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pius L, General Manager på Centara Koh Chang Tropicana Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2017
Google-oversetting

Dear IvarHH,

Warm Greeting from Centara Koh Chang Tropicana Resort.

Thank you for sharing your wonderful review on TripAdvisor. We are glad to know that you had a good holiday experience here with us and that you especially appreciated our quiet location, our friendly and helpful staff and our rich breakfast buffet. Your nice comments will be shared with the entire team.

We look forward to welcoming you again in the near future for another great vacation.

Best regards,
Pius M. Luechinger
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2016 via mobile enheter

Var på dette hotellet en uke i mars 2016. Utrolig flott hotell, vennlig personale, og rett og slett et veldig bra hotell. Bassengene var flotte og stranden var fin og ren. Stranden kan være litt langgrunn.
Frokosten var fantastisk med utrolig bra utvalg!
Jeg kommer gjerne hit igjen. Hotellet anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: mars 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Sigridvg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pius L, General Manager på Centara Koh Chang Tropicana Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2016
Google-oversetting

Dear Sigridvg,

Warmest greetings from Centara Koh Chang Tropicana Resort.

Thank you very much for staying with us and for recommending our resort. We are delighted that you enjoyed your stay and have shared your nice review with our entire team.

Hopefully we can welcome you back some day in the future.

Best regards,
Pius M. Luechinger
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. januar 2016

Vi var her i ca 2 uker - bodde i bungalow nærmest restaurant og strand. Veldig fornøyd med bungalowen.

Hotellet har to fine svømmebasseng, og var heller ikke overbefolket på noe vis. Likte best det øverste bassenget, som også er mest brukt i reklamen for hotellet. Thumbs up for swim up pool bar! :)

Litt langt å gå opp til hovedgaten, om du ikke vil spise på hotellet - som var veldig mye dyrere enn å spise vanlig thai i gata. Som vanlig. Litt treig service på personalet, men helt ok.

Det kom av og til vond lukt fra elven ved siden av hotellets strandområde - litt kloakklukt, som gjør at vi ikke komemr til å bo her igjen. Det var ikke ekstremt sjenerende, men kombinasjonen pris på hotellet og lukt gjør nok at vi heller velger noe annet. Enkelte dager verre enn andre...

Det er liveshow på enkelt kvelder, som var koselig og underholdende.

Veldig langgrunn strand... Ble ikke så mye bading i sjøen.

Romtips: Bungalows near the restaurant and beach.
Dato for oppholdet: april 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, annelidahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pius L, General Manager på Centara Koh Chang Tropicana Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2016
Google-oversetting

Dear Anneli D,

Warmest greetings from the Centara Koh Chang Tropicana Resort and thank you for choosing to stay with us during your holidays. We are happy to read that you liked our cabanas and our facilities highlighting our swim up pool bar.

We do hope we have the opportunity to welcome you back for a return visit someday.

Best Regards,
Pius M. Luechinger
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser