Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Ny dress og mange mange skjorter

Fantastisk service. Sony ver hva han driver med. Vi hadde god tid , som gjorde det mulig med flere... les mer

Anmeldt 8. desember 2019
86rebekkag
via mobile enheter
Fantastisk skreddersydd dress fra Sony

Var innom Sony I forbindelse av mitt bryllup, og fikk sydd en dress. Resultatet var fantastisk, med... les mer

Anmeldt 8. desember 2019
Vany1886
Les alle 448 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Koh Chang
fra USD 31,22
Mer informasjon
fra USD 384,24
Mer informasjon
fra USD 37,46
Mer informasjon
Anmeldelser (448)
Filtrer anmeldelser
448 resultater
Vurdering fra reisende
425
21
1
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
425
21
1
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 448 anmeldelser
Anmeldt 13. oktober 2018

Dette er andre gangen jeg er hos Sony, og det blir ikke den siste! Fantastisk fyr og profesjonell tvers igjennom! Har vært på renseri hjemme i Norge med dress fra han før og vanligvis vil de ikke ta imot ting som er lagd her nede i Thailand, men de hadde ikke noe problem med det så fort de sjekket kvaliteten på stoffet og utførelsen av arbeidet. Håper alle norske som leser denne tilbakemeldingen tar seg en tur innom han, uten tvil verdt det. Nå har han alle mine mål lagret hos seg, og han sender til deg i posten. Jeg kjøper ikke skjorter i butikken lenger for å si det sånn. Thanks for 3 great looking shirts Sony, see you again soon.

Dato for opplevelse: oktober 2018
2  Takk, Roy J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Kjempehyggelig fyr, og dressene ble perfekte. Gikk bare tilfeldigvis innom en kveld, og etter 3 fittinger endte jeg opp med 2 perfekte dresser. Han vet hva han snakker om og gir seg ikke før både du og han er fornøyd med resultatet. Ikke noe push-selger og det var veldig behagelig. Tips; han vet også om mange gode, lokale restauranter på Koh-Chang :)

Dato for opplevelse: september 2018
5  Takk, Skyvulstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2018

Sony var veldig hjelpsom. Jeg kan ikke så mye om dresser, men han betjener for det meste turister. Det er en stor fordel, siden han vet om alle trender og hva som er inn i Europa også. Fikk god hjelp til å tilpasse to veldig fine dresser som passer meg perfekt! Anbefales hvis du har noen dager (minimum tre) på Ko Chang

Dato for opplevelse: mars 2018
2  Takk, Christian N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mars 2018

Endelig fant vi en ordentlig skredder i Thailand, har prøvd flere andre steder og aldri vært 100% fornøyd, før nå. Vi følte oss velkomne i butikken, Sony tok veldig godt vare på oss og kvaliteten på arbeidet var utmerket, er noen måneder siden vi kom hjem nå og er fortsatt meget fornøyd. Er du i nærheten så ta turen innom. Vi kommer garantert tilbake.

Dato for opplevelse: desember 2017
3  Takk, Stian A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2017

Aldri før har jeg fått så mange komplimenter for mine klær. I utgangspunktet skulle ikke jeg ha noe, men kom hjem med en full koffert. 15 åringen fikk ny dress til konfirmasjonen sin og den er så fin! Samboer kom også hjem med ganske mye klær, tilsammen endte vi opp med 29 skjorter, 2 bukser, 7 dresser og 2 vinterkåper. Ingenting skulle overlates til tilfeldighetene så vi var i alt på 3 fittinger. Sony møtte oss med et smil og var svært serviceinnstilt. Anbefales!
Best regards, madam with the big butt :)

Dato for opplevelse: juli 2017
3  Takk, Monica L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser