Se gjennom høydepunkter
Svært hyggelig og imøtekommende skredder!

Vi ble anbefalt Sony og vi ble ikke skuffet. Han sydde tilsammen 5 dresser og 4 skjorter for vår... les mer

Anmeldt 18. juli 2022
ingunnf2014
Dress

Jeg fikk en dress syd hos Sony, veldig fornøyde med både service, resultet av dressen og pris av... les mer

Anmeldt 15. juni 2022
SonnyMalaga
Chonburi, Thailand
via mobile enheter
Les alle 493 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Koh Chang
Anmeldt 8. desember 2019

Var innom Sony I forbindelse av mitt bryllup, og fikk sydd en dress. Resultatet var fantastisk, med Sony’s innspill og mine ønsker over hvordan jeg ønsket at dressen skulle se ut, ble den fantastisk. Anbefaler absolutt turen innom Sony, om du ønsker en dress med kvalitet og finesse 😊

Dato for opplevelse: oktober 2019
2  Takk, Vany1886
Anmeldt 6. august 2019

Valgte å besøke Sony etter å ha lest masse gode anbefalinger her, og alle stemmer til en prikk! Sony var genuint interessert og utrolig hyggelig! Sony er også meget dyktig i Engelsk, noe som gjør det enda enklere å kommunisere hva man ønsker. Han kom med råd til stoff, farger, og design, samtidig som han lyttet til hva jeg selv ønsket. Veldig gode priser, og en utrolig dyktig skredder som er stolt av faget sitt. Har tidligere fått sydd dresser og skjorter rundt omkring i Asia uten at jeg har fått den virkelige «god følelsen», frem til nå. Skjorter, bukser osv satt akkurat slik jeg ønsket, og meget god kvalitet på stoffet. I tillegg lagrer han målene dine og har mulighet til å sende i posten ved senere anledninger, noe som er helt perfekt. Jeg bruker mye skjorter i jobben min, og sammenlignet med Eton skjortene mine får jeg her samme kvalitet til en langt bedre pris, samt skreddersydde. Kommer garantert til å besøke Sony igjen! Takk for en hyggelig opplevelse, Sony!

Dato for opplevelse: august 2019
2  Takk, Fredrik B
Anmeldt 12. mai 2019 via mobile enheter

Har aldri vore hos skredder før. Etter anbefalinger på TripAdvisor så valgte eg King Tailor. Jeg fikk skreddersydd dress, skjorter, frakk, blazer og bukse. Jeg var skikkelig godt fornøyd med resultatet, og kan trygt anbefale denne skredderen. :) Skjortene mine har nå blitt vasket noen ganger uten misfarging. Stoffet virker som om det er god kvalitet. Min bror tok mål mens vi var der, og fikk nå skjorter i posten sendt til Norge. Han seie at skjortene sete perfekt og er godt fornøyd.

Dato for opplevelse: april 2019
1  Takk, 469steinarb
Anmeldt 8. januar 2019

Hadde aldri vore til skreddar før, men etter å ha tråla internett og tripadvisor for ting å gjere på Ko Chang, så såg vi at vi måtte stikke innom Sony på King Tailor. Det angra vi ikkje på. Kjempehyggelig og dyktig skreddar som er ærlig og ser kva som kler deg. Vi var 3 stk som kjøpte skjorter, dressar og kjolar. Alle var svært nøgde med resultatet.

Dato for opplevelse: november 2018
2  Takk, AudB64
Anmeldt 13. oktober 2018

Dette er andre gangen jeg er hos Sony, og det blir ikke den siste! Fantastisk fyr og profesjonell tvers igjennom! Har vært på renseri hjemme i Norge med dress fra han før og vanligvis vil de ikke ta imot ting som er lagd her nede i Thailand, men de hadde ikke noe problem med det så fort de sjekket kvaliteten på stoffet og utførelsen av arbeidet. Håper alle norske som leser denne tilbakemeldingen tar seg en tur innom han, uten tvil verdt det. Nå har han alle mine mål lagret hos seg, og han sender til deg i posten. Jeg kjøper ikke skjorter i butikken lenger for å si det sånn. Thanks for 3 great looking shirts Sony, see you again soon. 😃😃

Dato for opplevelse: oktober 2018
2  Takk, Roy J