Vi bodde på Seaview 12 netter i januar med et vennepar. Veldig profesjonell og hyggelig mottagelse. Vi hadde booket på forhånd hjørnerom med utsikt, og både rommet og utsikten er fantastisk! Flotte store rom med veranda. Taubane til toppen, men også en fin gangvei for de spreke. Fint strandområde med solsenger og solstoler. Kiosk og strandrestaurant. Kajakkutleie. To flotte bassenger. Veldig fint å bade her. En del øyer på utsiden hvor man kan padle til og rundt. Anbefaler også en snorkletur til øyene litt lenger unna for å oppleve det fantasktiske livet under vann.
Resorten ligger litt i utkanten av "sentrum" men hotellet har gratis shuttle, og det er også veldig hyggelig å gå langs stranden. Dette er enklest på ettermiddagen når det er lavvann.
Stor flott frokostbuffét med absolutt alle valgmuligheter, kalde og varme retter. Vi spiste ofte på restauranten på stranden både til lunsj og middag. Anbefales! Stor meny og utrolig god mat. Maten var også lekkert dandert på tallerkenen, hver gang. All ære til kjøkkenet. Serveringspersonalet var dyktige og veldig hyggelige. Resten av personalet er også verd å skryte av. Alle er veldig vennlige, smiler, hilser og yter service.
Resorten ligger til dels i jungel, og det kan være litt insekter, så husk myggspray om kvelden. Trivelig med sjarmerende aper på området. Kan absolutt anbefale dette stedet til andre. Enkelt å leie mopeder for å komme seg rundt på øya.