Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 73
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 73
Vis tilbud
Agoda.com
USD 321
USD 62
Vis tilbud
Hotels.comUSD 73
Trip.comUSD 73
Prestigia.comUSD 321
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 932)
Filtrer anmeldelser
1 932 resultater
Vurdering fra reisende
1 095
582
170
50
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 095
582
170
50
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 932 anmeldelser
Anmeldt 19. september 2017 via mobile enheter

En fantastisk fin øy å feriere på det er appsolut å anbefale , mange helt fantastiske strender runt om på øyen meget familie vennlig , fine små øyer utfør som passer for dagsturer , snorkling , dykking å sol bad

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Rene H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2016 via mobile enheter

Bodde på dette hotellet i feb.-16.
Rommet (i øverste boenhet - nyeste delen) var meget bra! Stort og flott
Bygningsmassen ellers fremsto litt "slitt" for oss.

Restauranten på toppen av det nye bygget var veldig bra på alle måter. Restauranten nede på stranden var også bra. Veldig god mat begge steder.

Artig med kabelbanen mellom øvre nyere bygningsmasse og stranden. Og en absolutt nødvendighet i dette meget bratte terrenget.

Personalet var hyggelige og imøtekommende, men fremsto kanskje litt "trette", eller uinspirerte.

Spaet var i en klasse for seg, med meget dyktige, imøtekommende, serviceinnstilte og hyggelige terapeuter!
Spaet alene er grunn god nok for å dra tilbake for meg

Dato for oppholdet: februar 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, toveg148
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
David T, Rooms Division Manager på Sea View Resort & Spa Koh Chang, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2016
Google-oversetting

Dear Tove G

Thank you for taking the time to write a review about Sea View Resort & Spa.
We are delighted that you enjoyed your grand deluxe room and both our restaurants.
I am deeply sorry that our team at times appeared uninspired, although we are glad that their service was pleasant and attentive.
Your commendations about the Spa and masseuse's are appreciated and will be pass onto the team.
We hope to welcome you back to Sea View Resort and Spa in the near future.

With best regards

David

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2016 via mobile enheter

Vi bodde på Sea View Resort & Spa i forbindelse med nyttårsfeiring på Koh Chang.

Det første som skjedde var at vi ble tildelt feil rom ved innsjekk med beskjed om å betale, hvilket vi ikke skulle fordi vi allerede hadde betalt via nett. Personalet opptrådte under hele seansen som om det var vi som hadde gjort noe feil og fikk oss til å føle oss lite velkomne.

Deretter nektet de oss å sjekke inn med mindre vi betalte ett gebyr på 2000 Bath. Dette var et gebyr som man som gjest over nyttår MÅ betale. Noe som gjorde at våre nyttårs planer kunne strykes, man burde jo få en bra feiring for 2000 Bath?

Feiringen var en katastrofe dårlig "charter" underholdning og forferdelige konferansierer. Soft drinks var inkludert, men ikke tonic det måtte man betale ekstra for. Hele opplegget føltes som en måte å lure hotellgjestene for ekstra penger! Sangeren de hadde leid inn sang helt forferdelig, utrolig dårlig engelsk uttale. Ikke noe liknende det man ser for seg med Thailandsk nyttårsfeiring på stranden. Vi endte opp med å gå tilbake til rommet før klokken ble tolv og se fyrverkeriet der.

Området ser virkelig ut som en forferdelig byggeplass og det er pågår arbeid med støy. Kabel heisen går sakte og det er alltid kø.

Et par i reisefølget vårt fikk først et rom som luktet mugg. Deretter ble de flyttet til et annet hvor det var problemer med AC og lå rett under restauranten hvor personalet flyttet bord og stoler til frokosten rundt 06:30 hver morgen. Det var disse to rommene hotellet hadde å tilby.

Vi kan virkelig ikke anbefale noen å bo ved dette hotellet, det blir alt annet enn rolige avslappende dager på et fint resort.

Dato for oppholdet: januar 2016
Reisetype: Reiste som et par
18  Takk, Jeansson_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2016 via mobile enheter

Overnattet 4netter på dette herlige resortet. Beliggenhet kunne ikke vært bedre, ligger for seg selv men samtidig veldig sentralt.
Stort pluss for frokosten, veldig hyggelige folk på hele resorten.
Massasjen anbefales å prøve!
Begynner å bli litt slitt, hadde gjort seg med en oppfrisking av rommer o.l
Anbefaler ocean suite som ligger på stranden. En liten mornings tur opp til frokost område, evt gondolbanen. Store gode bassenger både oppe og nede på resorten. Litt minus for restaurant maten ved stranden og at hotellet bære preg av slitasje. Men alt i alt 4,2stjerner
Reiser garantert tilbake

Dato for oppholdet: januar 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, oscaro283
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tapanuth T, Business Development Executive på Sea View Resort & Spa Koh Chang, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. januar 2016
Google-oversetting

Dear Oscar O,

Thank you for staying at Sea View in your recent vacation in Koh Chang and for the time to share your experience with us.

We are delighted to know that you enjoyed your stay with us from our comfortable rooms to our perfect location for a peaceful holiday and our breakfast that is favourite of many guests.

We are pleased to inform you that Sea View is undergoing a refurbishment in order to keep our resort fresh and beautiful for our guests.

We hope to see you again soon in your next visit to Koh Chang.

Yours sincerely,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2015

Vi bodde på Seaview 12 netter i januar med et vennepar. Veldig profesjonell og hyggelig mottagelse. Vi hadde booket på forhånd hjørnerom med utsikt, og både rommet og utsikten er fantastisk! Flotte store rom med veranda. Taubane til toppen, men også en fin gangvei for de spreke. Fint strandområde med solsenger og solstoler. Kiosk og strandrestaurant. Kajakkutleie. To flotte bassenger. Veldig fint å bade her. En del øyer på utsiden hvor man kan padle til og rundt. Anbefaler også en snorkletur til øyene litt lenger unna for å oppleve det fantasktiske livet under vann.

Resorten ligger litt i utkanten av "sentrum" men hotellet har gratis shuttle, og det er også veldig hyggelig å gå langs stranden. Dette er enklest på ettermiddagen når det er lavvann.
Stor flott frokostbuffét med absolutt alle valgmuligheter, kalde og varme retter. Vi spiste ofte på restauranten på stranden både til lunsj og middag. Anbefales! Stor meny og utrolig god mat. Maten var også lekkert dandert på tallerkenen, hver gang. All ære til kjøkkenet. Serveringspersonalet var dyktige og veldig hyggelige. Resten av personalet er også verd å skryte av. Alle er veldig vennlige, smiler, hilser og yter service.

Resorten ligger til dels i jungel, og det kan være litt insekter, så husk myggspray om kvelden. Trivelig med sjarmerende aper på området. Kan absolutt anbefale dette stedet til andre. Enkelt å leie mopeder for å komme seg rundt på øya.

Dato for oppholdet: januar 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
3  Takk, 234trudes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser