“God men litt uinteressant”
Anmeldelse av Oasis

Oasis
Vurdert som nr. 12 av 160 Restauranter i Naxos by
Kjøkken: Gresk
God for: Familier med barn, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening, men litt fraværende. God mat og god drikke. Men der stopper det. Litt sånn at de ikke har tid til service, de har mye å gjøre, javell, men prøv å være litt interessert om maten smaker før man rydder bordet! Ikke bare rydd bordet og få ut ozouen slik at gjestene betaler og går!!

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, paulottoh

Anmeldt 18. juni 2019

Meget god mat og hyggelig betjening. Godt tilberedt og anrettet.
Service innstilt betjening som ikke var for påtrengende

Dato for besøk: juni 2019
Takk, geikje
Anmeldt 16. oktober 2018

Det begynner å bli vanlig at mange av mine måltider finner sted på Oasis. God mat, hyggelig betjening og en ekte gresk atmosfære

Takk, Arild B
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Her har vi vært hver gang vi har feriert på Naxos. God og variert mat, god service og hyggelig betjening. Vi kommer gjerne igjen neste gang vi er på Naxos.

Takk, 278_yvindl
Anmeldt 17. juni 2018 via mobile enheter

Vår faste plass på Naxos. Like godt mottatt som alltid. Maten og servicen er som alltid veldig bra. Fikk dessverre ikke benyttet stedet så mange ganger som vanlig da vi hadde med et vennepar som vi ville vise alt øya har å tilby . Men kommer sterkere tilbake neste år.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, bentej2014

Reisende som så på Oasis, så også på

Har du vært i Oasis? Del dine erfaringer!